No és la pista més propícia, segur. Jugar a Canàries semrpe representa un plus de complicació. Tampoc és el rival que triaries a la primera, l’Herbalife Gran Canària del mite Aito García Reneses està fent una gran temporada i especialment a casa s’està mostrant molt sòlid. Però és el partit que té al davant el Bc MoraBanc Andorra per mostrar que el que s’està cuinant des de fa uns dies fa bona pinta. Els tricolors encadenen 4 derrotes consecutives i necessiten començar a recuperar el seu millor feeling en pista.

El partit de diumenge (13h TV En directe al 279 de la Fibra a Andorra Telecom i Ràdio a RNA) serà una prova de foc per comprovar si realment l’equip andorrà està en camí de curar-se de la malaltia que sembla arrossegar des de fa unes setmanes.

“Estem en bona dinàmica de treball i anem a Gran Canària amb moltes ganes de fer un bon partit i d’intentar guanyar tot i saber que és molt difícil” ha afirmat en Roda de premsa Sergi Pino, que ha afegir que “al vestidor els companys encara xerrem de les possibilitats que ens queden de jugar els playoffs, per mi és la primera temporada a ACB i tinc moltes ganes de poder viure-ho”.

“Els equips poden haver canviat potser per les dinàmiques però no espero grans canvis sobre la manera de jugar dels dos en el partit de la primer a volta a Andorra, ells han evolucionat però són més o menys el mateix equip i nosaltres també” explicava Joan Peñarroya. A la primera volta i després d’una disputadíssima pròrroga, el MoraBanc Andorra va poder amb els canaris per84-77.

Sobre si l’equip té menys pressió, el tècnic ha estat clar “viatgem apretats en el millor sentit de la paraula, per guanyar, per fer les coses bé, per recuperar sensacions i per intentar guanyar el partit”. L’entrenador del MoraBanc Andorra també ha parlat de les decisions que darrerament ha pres sobre la rotació dels jugadors “tinc 11 jugadors i intento fer les millors combinacions perquè els jugadors rendeixin el millor possible, li estem donant una trascendència tremenda a aquest tema i no crec que es pugui parlar de càstigs”.

“Queden 6 partits i hem d’estar al nostre 100% fins el darrer partit i si hi ha algun cas d’algun jugador que està desmotivat o li passa alguna cosa i, per tant, en aquest moment, potser no ha de jugar” exposava amb claredat el tècnic, que concloïa la roda de premsa explicant que “visitem un equip de playoff que es fa molt fort a casa seva i el que estic convençut és que si fem u bon partit tindrem opcions de guanyar, i també estic convençut que si no fem un bon partit no tindrem opcions”