PRÈVIA #LligaCAT L’orgull de defensar el títol

PRÈVIA #LligaCAT L’orgull de defensar el títol 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

És un torneig que es juga a l’estiu però és una competició oficial, la que marca,en part, els bioritmes amb que l’equip arriba al moment de la veritat. El MoraBanc Andorra ha entrenat dos cops avui, matí peses i tarda pista, en el dia previ a les semifinals de la lliga catalana que es disputaran demà a l’olímpic de Badalona. Els d’Ibon Navarro, que té l’equip al complet, juguen demà a les19h (TV en directe a Esport3) la primera semifinal contra el Baxi Manresa amb el que es van enfrontar fa uns dies a Encamp amb victòria tricolor per 80-68. La segona semifinal entre Joventut de Badalona i Barça es juga a continuació demà mateix. Per primer cop en tota la seva història el MoraBanc Andorra afronta la lliga catalana ACB com a defensor del títol per la sonada i recordada victòria de la temporada passada a Lleida contra el Barça (76-94). Els tricolors han jugat sempre la final des del retorn a l’ACB tret de fa tres temporades quan la competició es va jugar a Andorra. En aquella ocasió el botxí va ser,precisament, el Manresa que en aquells moments entrenava Ibon Navarro.

“És un partit més dels que jugarem en pretemporada però està clar que ens agrada arribar a la lliga catalana com a campions i defensar el títol” afirma l’entrenador ajudant David Eudal, que exposa que “l’equip està fent les coses bé però al davant ens trobarem un equip que ens collarà molt i que donarà molta guerra com ja va fer en el partit que vam jugar a Encamp fa uns dies”. El tècnic ha manifestat també que els “jugadors que son nous a la lliga van accelerant la seva adaptació i aquests partits que venen els serviran per adaptar-se al ritme de competició”. Pel pivot Moussa Diagne “tenim un equip nou i hi ha moltes coses a millorar i a treballar. Diagne creu que “en pretemporada els equips poden jugar diferent cada partit i el partit de l’altre dia a Encamp no compta perquè ells poden estar més ben preparats i nosaltres també”.

El nivell de la Lliga catalana sembla viure un dels seus millors moments amb un Barça molt reforçat i favorit a tot, un Joventut i un MoraBanc Andorra d’Eurocup i un Manresa de Fiba Champions League. Un cartell de luxe.

Back to top