Mantenir-se ferms i fidels a la bona evolució de les darreres setmanes és el camí per seguir obtenint bons resultats. Les bones ratxes i els afalacs no acostumen a ser bons companys de viatge i menys si el que tens a davant és una visita ben complicada a la pista d’un equip com l’UCAM Múrcia (diumenge 12h30-sense Tv, directe per RNA). Per tant el discurs d’avui en la roda de premsa ha estat de prudència i de respecte màxim pel rival d’aquest cap de setmana, que fins ara registra un balanç de 2 victòries i 5 derrotes però que compta amb una plantilla confeccionada per aspirar a estar a la zona noble de la Lliga Endesa.

La setmana ha estat complicada pel MoraBanc Andorra que fins avui no ha pogut realitzar un entrenament en condicions per culpa dels treballs de condicionament de la calefacció del poliesportiu. Ahir va haver una única sessió al pavelló del Prat Gran d’Escaldes en la que no va poder participar, tot i intentar-ho, Vojdan Stojanovski, que arrossega unes molesties musculars a la zona intercostal que el converteixen en seriós dubte per diumenge. “Vojdan té una lesió muscular a l’esquena i avui no entrenarà. Ahir tampoc ho va fer. Sóc pessimista respecte a que pugui jugar diumenge” afirmava avui en la roda de premsa prèvia Joan Peñarroya. Sense voler fer massa sang i fugint de buscar excuses, el tècnic ha admès que “hem tingut una setmana difícil pels problemes amb la calefacció del pavelló, no hem pogut treballar bé. Espero poder tenir un bon entrenament avui”.

La bona línia de resultats de l’equip no altera els bioritmes del treball diari “Hem de seguir igual de junts o estar preparats per un partit dur i físic davant d’un Múrcia que és un equip amb molt potencial construït per jugar la Copa del Rei”.Qüestionat sobre la relació causa-efecte entre un bon partit de Shermadini i l’obtenció de victòries, Peñarroya ha estat clar “necessitem Shermadini a bon nivell, l’equip ja està pensat perquè ell tingui aquest paper,  però estic convençut que sense que ell faci grans números podem guanyar partits. El necessitem a ell i a tots els jugadors”

La línia de respecte pel rival i de prudència de l’entrenador ha estat idèntica en la compareixença d’un dels jugadors més emblemàtics de l’equip, David Navarro, “la classificació del Múrcia és enganyosa, son un equip dur i difícil”. La premsa ha plantejat a l’escorta si encadenar dues victòries seguides fa que es miri la classificació de manera diferent “només miro el dia a dia, hem millorat en intensitat i això ens fa superar els mals moments que tenim en els partits” ha respós amb decisió. Pel jugador del MoraBanc Andorra la clau que explica la reacció de l’equip és que “quan tots estem ficats com les darreres setmanes tot és més fàcil”.

La temporada passada el MoraBanc Andorra va guanyar a la pista de l’UCAM Múrcia per 73-77 en un enorme partit de Luka Bogdanovic.