PRÈVIA MÒNACO Duel de Principats amb molt en joc

PRÈVIA MÒNACO Duel de Principats amb molt en joc 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra afronta demà el primer d’una sèrie de partits molt complicats que segons com es faci l’anàlisi poden ser una excel·lent manera de reivindicar la qualitat de l’equip i deixar endarrere els dubtes que hi ha hagut fins ara. Els d’Ibon Navarro visiten el temible AS Mònaco, un dels favorits de l’Eurocup i un conjunt que, en teoria, a casa seva sembla molt complicat. El partit començarà a les 19h45 i serà transmès en directe per RTVA. Els monegascos son un equip molt físic i versàtil farcit de talent en totes les posicions, el que l’ha portat a liderar el grup fins ara amb 3 victòries i només una derrota. Un repàs a les estadístiques individuals ens permet detectar a Kikanovic que és el 8è millor anotador de l’Eurocup fins ara o al màxim rebotador total que és Hummer. No és menys cert que el nostre Andrew Albicy va segon en assistències i quart en pilotes robades.

El cert és que sumar una victòria a Mònaco obriria de bat a bat les possibilitats de classificació pel Top16 i seria una gran injecció de moral pels tricolors. Per altra banda, a Belgrad ja va faltar ben poc. David Walker que segueix amb la seva recuperació no ha viatjat.

Just abans de marxar cap a Mònaco, el viatge es fa per carretera, Ibon Navarro i Andrew Albicy han estat els protagonistes de la roda de premsa prèvia al partit de demà.

Andrew Albicy

“Espero que mostrem caràcter perquè no arribem al partit en la nostra millor situació. Juguem contra un bon equip que va primer de grup i el partit serà molt difícil. Tinc molta confiança en el nostre equip, formem un bon grup i estic segur que podrem reaccionar i fer les coses millor. Hem parlat aquests dies i hem intentat ser positius. La temporada passada vam viure una situació encara pitjor que aquesta i vam reaccionar i vam fer la millor temporada de la història d’Andorra”.

“Mònaco és un molt bon equip que també té alguns problemes perquè també està tenint alguns problemes a la lliga francesa”.

“El que ens està passant en alguns partits depèn dels detalls. Cadascú ha de millorar les coses que no fa bé i no jutjar les que no fa bé el company, el més positiu és que en aquests partits que se’ns han escapat hem tingut opcions de guanyar”.

Ibon Navarro

“Juguem contra un dels millors equips del grup i de la competició. Anem amb la intenció de competir el millor possible i aconseguir la victòria. El partit és molt important per nosaltres. Juguem contra un equip molt físic i amb qualitat. El ritme del partit serà important, ells juguen amb poques possessions. Si nosaltres juguem caminant tindrem poques opcions, si juguem a ritme alt en tindrem més ».

« En el nostre cas hem de recuperar les bones sensacions i l’energia sobretot en defensa per intentar recuperar alguna pilota que ens doni cistelles fàcils”.

“Dins de l’equip no hi ha pessimisme. L’equip treballa bé i els jugadors no estan nerviosos, i això és el més important”.

Close Cart
Back to top