Partit important pel Bc MoraBanc Andorra aquest diumenge (12h30) contra el FIATC Joventut a la BMB. Després de 5 derrotes consecutives el crèdit aconseguit per l’equip després d’una gran primera volta gairebé està exhaurit. L’ambient que han generat les darreres actuacions dels homes de Peñarroya no és d’eufòria precisament i l’enfrontament de diumenge està subratllat per tothom com una gran oportunitat de reaccionar i d’encarar la recta final de la lliga (queden 5 jornades) amb bones sensacions.

El MoraBanc no podrà comptar ni en aquest partit ni en el següent amb Víctor Sada que es va fer un esquinç al genoll en l’entrenament de dimarts. La resta de la plantilla està en bones condicions i amb ganes de donar una alegria a l’afició i de tornar a somriure. “A dia d’avui som un equip trist i hem de retrobar l’alegria en pista” manifestava Beto en zona mixta dijous. El rival, el FIATC Joventut de Salva Maldonado, arriba amb les mateixes victòries que els andorrans i sempre amb l’etiqueta d’equip molt perillós que sap molt bé a qué juga.

“No crec que tinguem més pressió pels resultats de les darreres setmanes, estem treballant dur en millorar individualment per després fer-ho col·lectivament en pista” ha dit en roda de premsa Stephen Holt. El jugador nordamericà ha explicat també que “estem treballant dur aquesta setmana per millorar en aquest tram final de temporada, des que estic aquí vam lluitar pel playoff les primeres setmanes i ara ho estem fent per competir el millor possible fins el final”.

“Tenim necessitat de guanyar un partit i aquest diumenge esperem estar a bon nivell i fer-ho” exposava amb total transparència Joan Peñarroya en roda de premsa. El tècnic ha insistit en una idea que es va repetint en les darreres compareixences “ durant la setmana entrenem bé però ara el que necessitem de veritat és fer un bon partit i guanyar”.

Sobre el rival, Peñarroya ha explicat que “nosaltres no desaprofitarem les oportunitats que podem tenir de fer atacs ràpids però està clar que, per les característiques de la Penya, no ens convè un partit amb anotació alta”. Sobre la baixa per lesió de Sada, l’opinió també ha estat clara “és un jugador que ha estat important tota la temporada i que estava cridat a ser-ho en el que queda de lliga, la seva baixa és un contratemps però en el partit de la primera volta a Badalona tampoc va poder jugar i vam fer un bon partit”.

El mes de desembre el MoraBanc Andorra, amb un tercer quart per emmarcar, va conquerir l’olímpic de Badalona per 79-90. El MoraBanc jugarà diumenge amb la seva tercera equipació, dissenyada per la jove de 15 anys Clàudia Justes, la guanyadora del concurs organitzat conjuntament amb Pyrénées entre tots els centres escolars del país.