PRÈVIA Preparats per visitar el mític Estrella Roja

PRÈVIA Preparats per visitar el mític Estrella Roja 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra surt demà cap a Belgrad amb la idea de millorar i d’aprendre dels errors que van propiciar que s’escapés una victòria important tenint en compte que el calendari de les properes setmanes és ben complicat. El calendari i el seu ritme frenètic permet (i obliga) a cicatritzacions ràpides. Dissabte disgust per perdre a casa contra Baxi Manresa però diumenge video i entrenament tàctic perquè demà a les 07h l’equip surt cap a Belgrad on dimarts a les 19h visita la pista de l’Estrella Roja de Belgrad (TV en directe a RTVA i ràdio a RNA). I la vida dels equips que compaginen competició domèstica i europea és així. Qui no sàpiga reciclar alegries i enrabiades no està preparat per aquest ball. Sobre aquest punt i sobre aspectes ja relacionats amb el partit de dimarts ha anat avui l’entrenament fet en una sola pista al Joan Alay perquè a la BMB jugava el Sènior B (ha guanyat per 74-65 el JAC sants).

A banda del context competitiu en el que arriba el partit (encara sense David Walker per cert i amb el dubte de Rafa Luz per problemes musculars) visitar la pista de l’Estrella Roja és un dels privilegis de tornar a treure el nas a Europa. Planter de grans mites i encara potència europea, els serbis han guanyat els dos primers partits i semblen ser el gran general del grup, per tant el partit sembla realment complicat. L’Estrella Roja, i els seus llegendaris aficionats, van gaudir de jugar l’Eurolliga la temporada passada. Amb Dylan Ennis a l’equip per cert. De fet els homes de Milan Tomic formarien part d’un grup exclusiu d’equips que viu en un territori frontera dins i fora de l’Eurolliga. El seu gran objectiu és guanyar l’Eurocup per tornar-hi. El MoraBanc ha jugat un cop a Sèrbia, va ser l’any 1995 a la pista de la Vojvodina de Novi Sad a la Copa Korac i en aquella ocasió el matx va acabar amb derrota clara.

Ibon Navarro

“No només anem a jugar a la pista d’un dels favorits del grup, visitem qui per mi és el gran favorit per guanyar aquesta Eurocup”.

“I a més la seva pista té un dels ambients de bàsquet més increïbles d’Europa, i amb una afició que des d’una hora i mitja abans del partit ja està animant els seus jugadors”.

“Crec que és un partit que ens pot anar bé un partit tant exigent després del partit contra Manresa perquè a més ara ens ve un calendari amb partit smolt complicats fora de casa ».

« L’equip ha de saber que amb la idea de bàsquet que tenim, qualsevol en spot guanyar però alhora si fem bé les coses nosaltres podem guanyar qualsevol. I si ho fem bé podem guanyar a l’Estrella Roja a Belgrad”

Dylan Ennis

“Tinc molt respecte pel meu antic equip i pels seus fans però no es pot dir que sigui un partit especial, és especial perquè hem d’intentar aconseguir la victòria”.

“M’encantava jugar allà quan vaig ser jugador del Estrella Roja, crec que podem parlar dels millors aficionats d’Europa”.

“No serveix de res tenir una actuació individual com la de dissabte si l’equip no guanya. És un partit del que hem d’aprendre dels nostres errors, i ho hem de començar a fer en el següent partit a Belgrad”.

Close Cart
Back to top