PRÈVIA Retorn a Europa en la difícil pista del Galatasaray

PRÈVIA Retorn a Europa en la difícil pista del Galatasaray 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Torna Europa. Mateixa il·lusió que la temporada passada però un punt d’experiència que dona més consistència a les aspiracions de passar ronda. I és que la temporada passada tot era nou, en aquesta tot és igual de difícil però haver detectat on es pot millorar sempre et fa més fort. I aquesta és la batalla en al que està Ibon Navarro davant d’aquest primer partit a Istanbul en la complicadíssima pista del Galatasaray, un dels ferms aspirants a guanyar l’Eurocup, que fa ben poc estava a l’Eurolliga. “No podem dir ni direm que anem a Istanbul sense tenir res a perdre, nosaltres anem allà a guanyar sabent de les dificultats que comporta perquè visitem un equip d’Eurolliga” ha afirmat avui l’entrenador tricolor que ho ha completat amb una frase que vol que els jugadors tinguin molt clara “sabem que per passar ronda no n’hi haurà prou amb guanyar els partits de casa”. Aquesta setmana és especial en el calendari i l’equip l’arrenca amb la confiança de la treballada victòria contra Ucam Múrcia, una carta important perquè en cas contrari les coses haguèssin fet pujada des de l’inici. I és que els tricolors visiten consecutivament Galatasary (dimarts), Divina Seguros Joventut de Badalona (divendres) i FC Barcelona Lassa (diumenge). Amb aquest Tourmalet en perspectiva el tècnic del MoraBanc Andorra apunta que “caldrà aprofitar totes les oportunitats possibles per treballar durant els viatges i quan podem entrenar tot i que teníem previst fer-ho dijous al Joan Alay i a dia d’avui no està clar que podem perquè ahir va entrar aigua”. La preocupació de Navarro per aquest fet ha quedat clara tot i que ha conclòs “queden dies encara però espero que podem entrenar en l’únic dia que serem a casa aquesta setmana”.

Rafa Luz ha comparegut també avui davant dels mitjans i ha reconegut que “les pistes turques sempre son difícils i sabem també que anem a jugar contra un dels millors equips de Túrquia”. El base brasiler ha exposat també que “la feina que farem amb videos i els pocs entrenaments que tindrem seran molt importants per jugar bé els partits d’aquesta setmana i la feina física que hem fet aquesta pretemporada ajudarà a estar en bones condicions”. Sobre les possibilitats de l’equip “penso que encara estem en condicions de millorar i ho farem, n’estic segur”.

Entrenat per un clàssic com Ertrugul Erdogan, el Galatasary és un equip complet i físic amb dos talents superlatius com Tai Jack Webster i Zach Auguste. El partit es juga dimarts a les 19h i serà transmés en directe per RTVA, en tele i ràdio.

Close Cart
Back to top