(PRÈVIA) Revàlida a la pista de l’Estudiantes

(PRÈVIA) Revàlida a la pista de l’Estudiantes 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Dir que la Copa del Rei passa pel partit de demà a la pista de Movistar Estudiantes (12h30, Tv al 272 de la fibra Andorra Telecom a Movistar Deportes i ràdio a RNA) és una anàlisi ben òbvia. Tant com que els de Joan Peñarroya han de guanyar el partit i després esperar que la combinació de resultats els mantingui amb esperances fins la darrers jornada de la primera volta en què es rebrà el Barça (diumenge 21 de gener a les 18h30) a la Bombonera. De tota manera el primer objectiu des tricolors serà retrobar la bona versió, la d’equip sòlid que pot aspirar a tot. Mostrar la cara resolta que l’ha portat a obtenir la victòria en les dues darreres sortides a Gipuzkoa i Obradoiro i de pas oblidar el mal sabor que ha presidit aquesta setmana per la derrota a casa contra San Pablo Burgos.

Per fer-ho Peñarroya seguirà sense comptar amb diversos jugadors. Moussa i Karnowski segueixen de baixa, així com Beqa Burjanadze que, això sí, comença a accelerar la seva rehabilitació. Chris Copeland no està descartat del tot però el seu concurs segueix sent dubtós per bé que el seu dit sembla ja està prop d’estar perfectament operatiu. Pel contrari les darreres sessions d’entrenament semblen indicar que Albicy i Shurna estan millor de les molèsties de les darreres setmanes.

El partit serà especial sense cap mena de dubte per Jaime Fernández, que va estar 8 temporades a Estudiantes i que es pot dir que allà es va fer jugador i també persona. El base madrileny no ha amagat aquests dies tenir marcat aquest partit en el calendari des que es van saber les dates fa uns mesos.

La Copa? El que hem d’estar pendents és de guanyar la resta són conseqüències” ha manifestat Joan Peñarroya en la Roda de premsa prèvia al partit de demà celebrada aquest matí, “venim de fer un mal partit però hem tingut per primer cop en temps una setmana en què hem pogut entrenar bastant perquè Shurna i Allbicy han estat en condicions de fer-ho i Landing ja ha pogut treballar més amb els seus companys”. Sobre el rival el tècnic del Morabanc Andorra ha exposat que “és un equip atípic que té molta amenaça exterior i que ens ha demostrat en els darrers partits que és capaç de remuntar diferències importants per tant si volem guanyar haurem d’estar molt concentrats els 40 minuts”. Sobre el possible retorn de Copeland, Peñarroya ha estat clar “recuperem un jugador que ve d’una operació al dit i en les nostres circumstàncies és una bona notícia però tot just va fer una part de l’entrenament de divendres després de molt temps, ja veurem com ens pot ajudar”.

David Walker també ha comparegut i ha revelat que la derrota contra el Burgos “va ser frustrant per tots perquè ens jugàvem molt però hem tingut una gran setmana d’entrenaments i estem concentrats en el partit de dem””. Qüestionat per la copa l’aler d’Ohio ha exposat que “sabem que és difícil però el que hem de fer és intentar guanyar el partit de demà i no estar pendents dels altres partits perquè no els controlem”.

Per altra part, els partits del MoraBanc Andorra les darreres temporades han acostumat a ser molt emocionants. Fa dues es va obtenir la victòria però en les altres dues els enfrontaments van acabar amb derrota dels de Peñarroya amb finals ajustats i no exempts de polèmiques. Els tricolors tindran feina en aturar el joc alegre i basat molt en el tir de tres punts de l’equip de Maldonado i trobar la manera de frenar a Landesberg, una de les sensacions de la temporada i un jugador gairebé imparable quan està en ratxa.

 

Close Cart
Back to top