PRÈVIA Sevilla pot tenir un color especial

PRÈVIA Sevilla pot tenir un color especial 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Partit de grans contrastos el de demà a les 20h30 a Sevilla. Per una banda el Real Betis Energía Plus es juga la vida (la permanència) perquè una derrota l’envia de cap a la LEB Or i per l’altra el MoraBanc Andorra amb una victòria aconseguiria la classificació pel playoff pel títol. De la manera com es gestioni la passió que deriva dels dos objectius dependrà en bona part el resultat final del partit. Els tricolors arriben al partit eufòrics després de l’extraordinari partit de diumenge contar el València però també amb una pregunta que persegueix l’equip durant tota la temporada, per què hi ha tanta diferència entre jugar a fora i a casa? La resposta fins ara no és fàcil de donar però el calendari planteja demà una oportunitat d’or per enterrar fantasmes i amb el suculent premi del playoff al darrere. Com en totes les darreres setmanes l’inconvenient principal tornen a ser els problemes físics d’alguns jugadors. Beqa Burjanadze no viatja a Sevilla i tampoc jugarà contra el Reial Madrid diumenge per intentar recuperar el seu malmès genoll dret, en el que arrossega molèsties per una sobrecàrrega. Chris Czerapowicz tornarà a jugar amb un dit de la mà trencat.

“Espero el millor Betis” afirmava avui en roda de premsa Joan Peñarroya, que argumentava que “com a jugador m’he trobat en situacions des dels dos costats que hi ha en aquest partit i és molt més dur jugar per no baixar però davant de la seva gent el Betis s’ho deixarà tot per no consumar el descens”. L’entrenador del MoraBanc Andorra ha destacat que “estem bé i amb molta il·lusió perquè tenim un objectiu molt bonic al davant”. Sobre l’absència de Beqa, el tècnic ha deixat clar que “porta tres setmanes que no entrena i quan ha jugat ho ha fet coix, ara necessita descansar”.

39 minuts abans del partit del MoraBanc Andorra juga el Retabet Bilbao contra Baskònia, una derrota dels bascos també classificaria els tricolors pel playoff amb independència de guanyar o no a Sevilla. “Està clar que vaig amb Baskonia en aquest partit però el que hem de fer nosaltres és guanyar” ha manifestat Joan Peñarroya.

Gio Shermadini també ha comparegut i ha explicat que “l’equip està bé després d’un gran partit contra el València però ens estem preparant per un partit molt dur perquè el Betis també necessita la victòria”. Sobre el rival el pivot georgià ha dit que “es tracta d’un conjunt amb molt bons jugadors tot i la situació en la que estan”.

Aquesta setmana és especialment intensa pel MoraBanc. Encara digerint la gran victòria de diumenge contra València, l’equip viatja avui a Sevilla. I diumenge, a les 18h, rebem el Reial Madrid a la BMB.

Close Cart
Back to top