Torna Europa, I torna amb un partit molt atractiu demà a les 20h15 a la Bombonera contra un Ratiopharm Ulm que proposa un joc espectacular i que també necessita la victòria perquè igual que els tricolors va perdre en la primera jornada. La segona jornada de la Regular Season de l’Eurocup planteja un partit d’alta responsabilitat pels d’Ibon Navarro perquè si el camí en la competició ha de ser sòlid cal lligar el màxim de partits a casa. La lògica ho diu així i la història recent encara més perquè el cop que el MoraBanc Andorra ha estat protagonista a Europa ho va ser gràcies a guanyar tots els partits de casa, només es va escapar l’últim contra Alba Berlin. Liderat per un crack com Zoran Dragic a la pista i amb un gran coneixedor del bàsquet espanyol com Jaka Lakovic a la banqueta, el Ratiopharm és un equip molt dinàmic amb jugadors molt polivalents que pot guanyar qualsevol equip del torneig.

El MoraBanc Andorra arriba amb  l’energia i l’adrenalina del gran partit contra el Barça de diumenge passat. “Motivar-se en un partit com el Barça sempre és fàcil el que hem d’aconseguir els jugadors i entrenadors és mantenir aquesta intensitat tots els partits” ha afirmat l’entrenador ajudant Paco Vázquez, que ha exposat també que “la identitat de l’equip ha de ser defensar fort i ser intensos i aquesta és la línia que volem mantenir”. Per Vázquez el Ratiopharm és “un equip molt físic en el que tots els jugadors poden fer triples i que, com nosaltres, també té força jugadors nous”. El tècnic ha remarcat que “en competicions curtes com les europees, els partits de casa son encara més importants”.

Avui també ha comparegut Jeremy Senglin que ha afirmat que “la victòria contra el Barça ens pot donar confiança però faríem molt malament si ens relaxem, hem de seguir amb la mateixa intensitat i esperar un partit molt dur contra  Ulm, que és un rival que també voldrà guanyar el seu primer partit”. El base ha admès que “l’equip té moltes cares noves i estem adaptant-nos. Individualment em falta una mica de ritme però m’agrada molt l’equip i els companys que tinc, ara es tracta de jugar més partits i entrenar més”. El base nordamericà ha manifestat que “no hi ha equips ni jugadors perfectes, hem de seguir millorant en tots els sentits, quan això passi serem un equip millor”.

La temporada passada els dos equips van coincidir en la Regular Season i en els dos casos la victòria es va quedar a casa.