Primera parada del 3×3 At School superada amb nota

Primera parada del 3×3 At School superada amb nota 1440 1080 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Aquest divendres ha conclòs la primera de les 3 etapes que hi ha programades al programa escolar de promoció del bàsquet “3×3 At School”. I ho ha fet amb un bon nombre de participants.

Gairebé 200 infants s’han donat cita aquest matí al Poliesportiu d’Andorra per gaudir de l’experiència del bàsquet. Una jornada que tancava la primera de les tres fases de les que està format el programa engegat per la Federació Andorrana de Bàsquet, el BC MoraBanc Andorra cojuntament amb el patrocini de Pyrénées i MoraBanc.

Una jornada matinal on s’han entregat els premis al guanyadors dels diferents reptes proposats. Una cloenda que arribava desprès de les dues sessions pràctiques i explicatives que s’han anat desenvolupant a les diferents escoles.

A més, els joves jugadors i jugadores han gaudit de la presència de dos dels jugadors de la primera plantilla del MoraBanc Andorra. Luka Bogdanovic i Vojdan Stojanovski han compartit els darrers moments de la sessió, s’han fet les fotografies de rigor amb els il·lusionats infants i han entregat els premis als afortunats guanyadors.

 

El show del 3×3 At School continua amb dues sessions més. L’objectiu, fer promoure l’esport de la cistella als joves i fer créixer els nombre de practicants. Un programa que compta amb suport tant importants com Pyrénées i MoraBanc.

Close Cart
Back to top