“Ha estat una qüestió de confiança”, aquest ha estat el fil conductor de la roda de premsa de presentació de Víctor Sada com a nou jugador del Bc MoraBanc Andorra.
Després de firmar el contracte davant dels mitjans i d’una sessió de fotos a l’avinguda Meritxell que ha suscitat l’atenció d’un bon nombre de curiosos i turistes, Sada ha explicat els motius pels quals ha acceptat convertir-se en el base referent de l’equip andorrà : “Des del primer moment em va agradar la confiança que van posar en mi, sé que vinc a un club que acaba d’ascendir però tenim moltes ganes i molta ambició”. El director de joc badaloní ha assegurat que té “moltes ganes” de començar i que “des del primer moment ja m’he sentit com a casa”. Per altra part, el nou jugador del MoraBanc Andorra ha acceptat que les darreres temporades al Barça no ha tingut el protagonisme que tindrà a l’equip de Joan Peñarroya “m’agradarà tenir un altre rol i poder mostrar tot el bàsquet que porto a dins”.
El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, ha manifestat que “aquest és un fitxatge que ofereix credibilitat al nostre projecte” i el director general Francesc Solana ha remarcat que “des del primer moment aquest és el jugador que voliem per la posición de base i estem molt contents”.