El base austríac, Thomas Schreiner, tanca una jornada memorable per al MoraBanc Andorra, sumant el seu primer guardó com a jugador de la jornada 3 de la Lliga Endesa. Un premi que comparteix amb Fran Vázquez, pivot de l’Unicaja de Màlaga.

Els dos jugadors tanquen la jornada 3 amb 25 punts de valoració. El cas del nostre base, ha estat una senyal que Schreiner ha fet un pas de gegant convertint-se en el timó de l’equip. I ho ha fet quan l’equip més ho necessitava, amb la baixa del seu company de posició, Víctor Sada, i complementant-se a la perfecció amb l’altre heroi de la jornada per a l’afició andorrana com és David Navarro.

Des de la direcció esportiva no hi ha havia cap dubte que Schreiner és un base ACB, i el passat dissabte el jugador ho va demostrar a la seva afició. Sent un base sòlid, que mantenia en tot moment als seus companys dins del partit, amb un excel·lent control del partit i com està fent darrerament, brillant a la tasca ofensiva i defensiva. En total van ser 14 punts, amb dades com 2 de 2 en tirs de dos i 3 de 5 en triples. No oblidem però les assistències, un total de 6, amb 4 rebots i recuperant 5 pilotes.

25 de valoració, i compartint el cartell de millor jugador. Primera designació per a Schreiner i per a un jugador del MoraBanc Andorra en aquesta nova etapa a la Lliga Endesa.

Molt gran Thomas!!!