Schreiner comanda al MoraBanc Andorra i comparteix el cartell de millor jugador de la jornada

Schreiner comanda al MoraBanc Andorra i comparteix el cartell de millor jugador de la jornada 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El base austríac, Thomas Schreiner, tanca una jornada memorable per al MoraBanc Andorra, sumant el seu primer guardó com a jugador de la jornada 3 de la Lliga Endesa. Un premi que comparteix amb Fran Vázquez, pivot de l’Unicaja de Màlaga.

Els dos jugadors tanquen la jornada 3 amb 25 punts de valoració. El cas del nostre base, ha estat una senyal que Schreiner ha fet un pas de gegant convertint-se en el timó de l’equip. I ho ha fet quan l’equip més ho necessitava, amb la baixa del seu company de posició, Víctor Sada, i complementant-se a la perfecció amb l’altre heroi de la jornada per a l’afició andorrana com és David Navarro.

Des de la direcció esportiva no hi ha havia cap dubte que Schreiner és un base ACB, i el passat dissabte el jugador ho va demostrar a la seva afició. Sent un base sòlid, que mantenia en tot moment als seus companys dins del partit, amb un excel·lent control del partit i com està fent darrerament, brillant a la tasca ofensiva i defensiva. En total van ser 14 punts, amb dades com 2 de 2 en tirs de dos i 3 de 5 en triples. No oblidem però les assistències, un total de 6, amb 4 rebots i recuperant 5 pilotes.

25 de valoració, i compartint el cartell de millor jugador. Primera designació per a Schreiner i per a un jugador del MoraBanc Andorra en aquesta nova etapa a la Lliga Endesa.

Molt gran Thomas!!!

Close Cart
Back to top