Schreiner ja s’entrena amb el grup

Schreiner ja s’entrena amb el grup 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El base austríac, Thomas Schreiner, ja s’entrena a les ordres de Joan Peñarroya. El jugador del MoraBanc Andorra s’ha incorporat a la dinàmica d’equip desprès de disputar el preeuropeu amb la seva selecció.

Aquest matí, Schreiner, ha passat les corresponents proves mèdiques i físiques que han donat el vist-i-plau al seu excel•lent estat de forma, i així tornar iniciar els entrenaments amb els seus companys d’equip a aquesta pretemporada. Schreiner arriba il•lusionat davant aquesta oportunitat que representa jugar a la Lliga Endesa i més, fer-ho, amb l’escut del MoraBanc Andorra.

El base austríac feia aquestes reflexions a la tornada als entrenaments: “Estic molt content per tornar a Andorra, amb moltes ganes de començar amb els meus companys. Aquesta temporada suposa un fet molt bo per a mi. Era un repte arribar a l’ACB. Serà molt bo jugar al costat de Víctor Sada que m’ajudarà molt en aquest salt”.

Schreiner serà el primer jugador nascut a Àustria que disputarà la Lliga Endesa. Ara fa uns anys, un altre jugador austríac, però en aquest cas nacionalitzat, va disputar la Lliga ACB. Thomas Schreiner obre un nou camí que esperem ple d’èxits.

Comunicació MoraBanc Andorra

Close Cart
Back to top