El BC MoraBanc Andorra i Bingo Stars jugaran plegats una temporada més.

Amb aquesta renovació,ja són més de 33 anys els que l’empresa de jocs del país, està al costat del bàsquet i del BC MoraBanc Andorra especialment.

Aquest és un tret diferencial que les dues entitats han volgut posar de relleu en la seva signatura de renovació de l’acord de patrocini per a la Temporada 2019-2020.

Bingo Stars i el BC MoraBanc Andorra seguiran compartint un propòsit comú, fer créixer el projecte el màxim possible i que els números emplenin el cartró per guanyar plegats el màxim de reptes possible.

Un vincle que ha estat inamovible en més de 33 anys i que ara es reafirma en una rúbrica que ha comptat amb el director de Bingos Stars, Marc Martos i el president del BC MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs.

Martos ha explicat que: “sempre hem donat suport al club, en tots els moments, estigui en la lliga o situació que estigui, les nostres trajectòries estan molt unides”

Per la seva part, Aixàs,argumenta que “per la nostra part mantenir acords com el que signem avui és sempre un d’aquells senyals que ens indiquen que anem en la bona direcció”.     

Bingo Stars i BC MoraBanc Andorra volen seguir plegats i el futur sembla prometedor per les dues entitats.