Sense opcions

Sense opcions 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El BC MoraBanc Andorra perd a Gran Canaria un partit on mai va tenir opcions de victòria davant l’Herbalife Gran Canaria. Resultat: 106 a 80.

La intensitat era clau en un partit on els dos equips arribaven amb les energies a prova desprès dels seus compromisos europeus. Una intensitat que ja des del segon 1 és veia de quina part cauria. Els locals arrancaven el duel aprofitant que l’equip d’Ibon Navarro sortia fred per anotar amb facilitat i a més, per aprofitar el desencert inicial del MoraBanc Andorra, que es va convertir en una constant durant el partit. Dylan Ennis empunyava l’equip però no hi havia la reacció esperada. 23 a 15 al primer quart.

Als segons 10 minuts calia canviar la dinàmica, i els primers minuts semblava que era així, però els locals no es relaxaven ni un instant, i el que costava molt a una cistella, no costava gaire a l’altra. Intercanvi de cistelles que no ens afavoria i intent de reacció des de la banqueta amb un minut de temps mort que tampoc causava efecte. Al descans, 48 a 32.

Un marcador que posava les coses mol complicades per encarar els dos darrers quarts finals. Més defensa i un control del rebot podien ser les claus per iniciar una remuntada. De fet, un d’aquests dos aspectes va acabar de decantar la balança. El rebot local era una constant i la manca d’encert del MoraBanc Andorra una llosa complicada de gestionar tot i les situacions bones per poder-ho fer. 73 a 54.

Al darrer quart, poca cosa a dir. Atansament a 13 punts i pilota, el moment més proper per creure en la remuntada.  Res més lluny de la realitat, l’Herbalife seguia amb un encert enorme i acabava amb totes les nostres opcions. 106 a 80 el resultat final d’un partit per treure moltes conclusions.

El tècnic, Ibon Navarro, argumentava en sala de premsa que l’energia que s’havia de ficar des de l’inici i que no ha arribat és el que ens ha marcat tot el partit. Una energia que era clau en un duel a una pista d’Eurolliga com és el Gran Canaria Arena.