Sevilla pot tenir un sabor especial

Sevilla pot tenir un sabor especial 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Dia D, hora H. Dissabte 2 de maig a les 21 hores, a la BMB, el Bàsquet Club MoraBanc Andorra pot segellar la seva permanència a la lliga Endesa, la segona competició de bàsquet més important del món. Però perquè hi hagi dia D i hora H, a banda d’obtenir la victòria contra un rival complicadíssim com el Sevilla s’han de donar d’altres elements.
Si la Bruixa d’Or Manresa derrota aquest vespre el Montakit Fuenlabrada hi haurà matchball. En cas contrari, una victòria contra el Sevilla també podria donar la permanència però caldrà esperar a que el Gipuzkoa perdi diumenge el seu partit a casa contra l’Iberostar Tenerife. De tota manera, i més enllà del complex cub de Rubik de les combinacions de resultats en la lluita per evitar el descens, guanyar el Sevilla donaria virtualment la salvació tot i que no es poguès celebrar de manera matemàtica.
Lluitar perquè aquest escenari de càlculs i la proximitat de l’objectiu no afecti l’equip ha estat el cavall de batalla de Joan Peñarroya durant tota la setmana. “Nosaltres el que hem de seguir fent és intentar fer un bon partit i guanyar, que és el que estem fent darrerament. Si guanyem ens anirà bé, no podem estar pendents d’altres resultats perquè no depèn de nosaltres” afirmava aquesta tarda en la roda de premsa prèvia el tècnic Joan Peñarroya. En una sintonia molt similar es mostrava el base austríac Thomas Schreiner, “per mi ha estat una setmana normal, entrenem per competir el millor possible, res més”.
Tret de Beto, que no ha entrenat amb normalitat durant la setmana per problemes d’esquena, la resta de jugadors estan en perfectes condicions per aquest partit. En el partit de la primera volta, l’equip andorrà es va imposar a San Pablo per 20 punts de diferència en un gran partit de Georgios Bogris.

Possible salvació matemática

Peñarroya “No estaré pendent de Manresa avui, el que hem de fer és guanyar nosaltres i segur que ens anirà bé. És evident que mentre nosaltres estem salvats el que desitjo és que se salvi també el Manresa, ha estat el meu equip de sempre”.

Gran espectacle

Schreiner “ells estan jugant molt bé però nosaltres també, es pot veure un gran partit de bàsquet i si nosaltres oferim la nostra millor versió tindrem opcions de guanyar“.
Peñarroya “és cert que el Sevilla arriba en un gran moment però nosaltres també hem demostrat que podem fer bé les coses, preveig un gran espectacle”.

Virtuts del Sevilla

Peñarroya “té molt de talent i jugadors que tot i la seva joventut la temporada passada van jugar el playoff”

Incidència del pont en l’afluència de públic

Peñarroya “és possible que el pont ens pugui restar algun espectador però no se sap mai, potser alguns pujen demà per veure el partit. Apart , aquests dies se celebra a Andorra el TIM Pirineus que és un gran esdeveniment de bàsquet i potser algun dels participants vindran a animar el MoraBanc Andorra”.

Preparats per patir

Peñarroya “el nostre públic ens ha ajudat molt en els moments complicats els darrers partits, demà segur que ens tornarem a trobar amb moments per gaudir i per patir”.

Close Cart
Back to top