“Un bon objectiu seria entrar entres els 8 primers de la primera volta i jugar la Copa del Rei”. Així d’ambiciós es mostrava aquesta tarda el nou jugador del BC MoraBanc Andorra Georgi Shermadini. La roda de premsa s’ha celebrat a l’oficina de Turisme d’Andorra la vella i ha comptat amb el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, com a amfitrió.
“Per nosaltres Shermadini ha de ser un jugador referent pel seu comportament dins de la pista i fora d’ella” ha manifestat durant la presentació Francesc Solana, el director esportiu del MoraBanc Andorra. Solana s’ha mostrat ambiciós en la compareixença d’aquesta tarda, “ens agradaria ser l’equip revelació aquesta temporada i l’aportació de Shermadini ens ha d’ajudar molt”. El director esportiu ha tornat a firmar que “tenim un equip més expert que la temporada anterior”.
Georgi Shermadini ha estat diàfan sobre el que pot aportar a l’equip, “les meves virtuts estan prop de la cistella, és el que he mostrat sempre en el meu joc”. El pivot georgià també s’ha mostrat esperançat amb “tenir una temporada tant bona com la que vaig tenir quan vaig jugar a Saragossa”. Sobre tornar a la lliga Endesa, Shermadini també ha ofert un missatge optimista “vinc de jugar a Itàlia, a Cantú, i el nivell és similar, m’agrada molt tornar a jugar a la lliga espanyola”.
El nou jugador del MoraBanc Andorra, que ha afirmat “estar al 100% per divendres a la lliga catalana” ha tingut sessió de fotos prèvia a la presentació davant la Casa de la Vall.