#SomDonantsdAlçada

#SomDonantsdAlçada 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Avui hem estat donant suport a una d’aquelles iniciatives que fan que el dia sigui rodó, la marató de donació de sang organitzada per la Creu Roja andorrana i el banc de sang i teixits. El president Gorka Aixàs i el General Manager, Francesc Solana, han estat entre els donants mentre que l’equip també ha tingut participació donant suport a l’acte. Beqa Burjanadze, Nacho Martín i Guille Colom han estat els jugadors participants acompanyats per l’entrenador Joan Peñarroya.

Tots 4 han firmat pósters i també han lliurat algunes samarretes amb el lema MaiPor que en una jornada com aquesta està més justificat que mai. Entre tots els donants se sortejaran 20 entrades pel partit de diumenge a les 18h contra el Reial Madrid.

“Participar en aquests actes és un privilegi pel club, entitats com la Creu Roja i el banc de sang fan una feina modèlica i per nosaltres és una sort poder participar i donar suport” ha afirmat el president Gorka Aixàs just després de donar sang. La col·laboració entre el MoraBanc Andorra i la Creu Roja depararà més accions en el futur

Close Cart
Back to top