Stevic es queda

Stevic es queda 2500 1625 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Oliver Stevic seguirà una temporada més al Bc MoraBanc Andorra. El pivot serbi renova el seu contracte i la pròxima temporada serà la seva segona en clau tricolor.

“Ha estat un jugador molt important i des que va acabar la temporada teníem clar que la seva continuïtat era prioritària en el dibuix de l’equip” exposa el GM Francesc Solana, que ho completa afirmant que “més enllà del que diuen els seus números, que ja són remarcables, el que ha aportat al grup en forma d’experiència i lideratge ha estat clau en els bons resultats aconseguits”. Solana també ha afegit que “la seva experiència en competicions europees pot resultar molt valuosa per nosaltres”.

El pivot serbi ha jugat a Europa amb l’Slask Wroclaw polonés, l’Estrella Roja serbi, l’EWE Baskets Oldenburg alemany, el Bizkaia Bilbao Basket, l’Stelmet Zielona Gora polonés i el Royal Hali Gaziantep turc . Aquest recorregut l’ha fet disputar Eurolliga, ULEB Cup o Eurochallenge però el que més ha jugat és Eurocup, precisament la cometició que disputarà el MoraBanc Andorra aquesta temporada.

Oliver Stevic, de 33 anys, va jugar 17 minuts de mitja per partit amb el Morabanc Andorra la temporada passada amb mitjanes de 9.3 punts i 4.3 rebots per partit per un destacable 10.6 de valoració.

 

Close Cart
Back to top