“Si segueixen la majoria dels companys amb els que vaig jugar a la segona volta serem un bon equip la temporada vinent”. Així d’optimista es mostrava en declaracions a www.bca.ad el flamant renovat jugador del MoraBanc Andorra Vojdan Stojanovski. “Víctor Sada, Navarro i Thomas Schreiner segueixen i Bogris potser també, a la segona volta vam jugar bé i ara ho hauriem de fer molts mesos” manifestava el jugador, que destacava l’ambient viscut amb els companys “m’he trobat un vestidor amb grans persones, grans companys”. Stojanovski té clar que “si tenim el nivell que vaig veure quan vaig arribar tindrem una bona temporada però és massa d’hora encara per dir-ho”.

L’escorta macedoni, home acostumat a xerrar més a la pista que fora d’ella, feia aquestes declaracions des de la seva Skopje natal on està de vacances. Però relatives “podré descansar dos mesos perquè el dia 25 de juliol m’he d’incorporar a la selecció nacional per preparar el campionat d’Europa, serà un estiu una mica dur” afirmava amb un somriure el jugador.

Stojanovski parlava de fet d’un descans actiu ja que “estic fent feina per enfortir les cames sobretot”. L’entrevista es produïa just després d’una sessió de gimnàs precisament. Vojdan, un dels jugadors més estimats per l’afició amb només 13 partits jugats, afirma sentir-se molt bé a Andorra “estic molt bé, visc en una gran ciutat que a més és tranquil·la i quan tinc algun dia lliure també puc anar de visita a Barcelona ”. L’esquí li sembla un fet curiós “a l’hivern veig molta gent que ve a esquiar a les muntanyes, Andorra is ‘great’” comenta divertit en anglès.

Vojdan Stojanovski, que serà jugador del MoraBanc Andorra les dues pròximes temporades, no començarà la pretemporada al mateix temps que els seus companys precisament perquè disputarà amb Macedònia el campionat d’Europa de bàsquet a Zagreb.