Test valuós i victòria contra UCAM Múrcia

Test valuós i victòria contra UCAM Múrcia 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Nou test valuós pel Bc MoraBanc Andorra ahir a Borges Blanques. La victòria per 81-78 contra l’UCAM Múrcia en un partit exigent va tornar a mostrar les bones vibracions que acompanyen l’equip en aquesta pretemporada. Un conjunt amb les coses clares, amb molt bona intensitat en defensa i en atac i un joc equilibrat en el que la sensació és que molts jugadors poden fer mal al rival. Aquestes característiques van aparèixer ahir, amb les intermitències lògiques de la pretemporada.
Des del primer quart va manar el MoraBanc Andorra amb Jones oferint detalls constants de la seva bona energía sota els taulers i amb un Bogdanovic que està molt dolç. Els avantatges van anar germinant mica en mica sense disparar-se. El conjunt murcià, sense Fotis Katsikaris a la banqueta perquè ha estat el seleccionador grec a l’EuroBasket, va exhibir la identitat de la temporada passada: molt caràcter, personalitat i fermesa defensiva. Només en la recta final del segon quart, el MoraBanc Andorra va poder acumular un bon avantatge, 39-32.
La manera d’enfilar els vestidors va semblar condicionar el tercer quart, que va ser totalment andorrà. Schreiner va estar imperial en aquesta fase del partit (va fer 15 punts)anotant i dirigint. L’austríac va compartir el lloc de base amb Navarro en el segon temps per un cop de Sada al costat, que després va descansar per precaució. L’avantatge dels homes de Peñarroya va arribar als 14 punts, 68-54, després d’una cistella del jove Nyang.
Guiat per un Lima excel•lent (20 punts) l’UCAM Múrcia va remar i remar el darrer quart fins arribar a estar a punt d’atrapar el MoraBanc Andorra col•locant-se a un punt 79-78 en els darrers segons. Dos tirs lliures d’Schreiner van posar la sentencia i el 81-78 definitiu. Stojanovski va viatjar i va fer un petit entrenament però no va jugar. Shermadini s’incorpora avui i l’equip estarà definitivament complet.