That’s all folks

That’s all folks 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Ball de fi de curs. Amb bones notes però amb l’obligació de mantenir la compostura. I es va aconseguir. El MoraBanc Andorra va perdre ahir per 84-74 a la pista de l Fc Barcelona en un partit farcit de trampes que l’equip de Peñarroya va poder desactivar una per una sense prendre gaire mal.
La primera trampa era la manca de tensió, admesa per l’entrenador en roda de premsa, de les darreres setmanes des que es va aconseguir brillantment la permanència. La segona va ser un bonic i emotiu homenatge a Víctor Sada poc abans de començar el partit. Pel base de Badalona no devia ser fàcil arrencar a jugar amb tantes emocions a flor de pell. I la tercera trampa, la més perillosa, era el propi Fc Barcelona, un rival poderós, que a estones sembla fred però que és com un animal salvatge que et pot traure un braç sense immutar-se. Totes i cadascuna de les trampes van tenir presencia durant la tarda al Palau Blaugrana. I en cada moment, serrant les dents, van acabar quedant enrere per acabar pagant el preu d’una derrota previsible per 10 punts davant d’un rival molt superior.
Tret d’un moment de rampell al segon quart en què Stojanovski va liderar l’equip fins el 25-27, el comandament sempre va ser blaugrana. L’abundància, fins i tot exhuberància, de recursos dels de Xavi Pascual va contrastar amb un MoraBanc Andorra que no va estar gripat del tot però que tampoc va acabar d’arrencar.
Al descans la diferencia era de 10 punts, 45-35. Jawai, que va acabar amb 16 de valoració, va ser capaç amb algunes bones accions d’impedir que el Barça se n’anés i al final del tercer quart les coses estaven més o menys igual, 68-57. Però la sensació és que l’equip local estava a punt de posar distancia. I així va anar. Fins a 24 van arribar a ser els punts de diferencia quan faltaven 5 minuts pel final. I va ser just el moment en què va planar sobre el Palau el temor a acabar la temporada amb una derrota dura de pair que espatllés el bon sabor de la permanència. Però guiats per l’orgull de Sada i Trias, amb un bon Blanch en pista, l’avantatge blaugrana es va escurçar fins els 10 punts tot i les ratxes en el tir de Marcelinho Huertas. Un dia més, l’equip de Peñarroya va mostrar professionalitat i ofici per resistir dempeus en situacions de risc.
Final de temporada en el lloc 14 de la taula classificatòria amb 12 victòries i 22 derrotes. L’aventura segueix pero ja mai més serem els mateixos després d’una lliga apassionant, dura i exigent. Fins la temporada vinent.

Close Cart
Back to top