Toi Story, el gladiador del Senior B

Toi Story, el gladiador del Senior B 857 636 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Temporada patida, però que acaba bé. Quin opinió en té Cinto Gabriel?

-Ha estat una temporada difícil, amb sancions i baixes, i vam anar arrossegant temps el 0-12 amb el qual vam començar. Han estat moltes sensacions diverses i amb un equip format per molts jugadors joves. Sí és cert que al final hem estat bé i quan superes el play-off et treus un pes de sobre brutal.

-Les últimes temporades a EBA està fent uns números estratosfèrics.

-Te’ls canviaria tots per haver guanyat més partits i no haver patit tant per aconseguir la permanència.

-Ara li toca ser el veterà del vestidor quan abans era el jovenet, fa de pare o de germà gran?

-De pare, no, si de cas de germà gran, perquè a mi em va molt la festa major (riu), el riure i el bon ambient. Jo més que fer un discurs m’agrada treballar i esforçar-me a la pista i procuro transmetre aquest exemple als més joves. S’ha de tenir bona actitud perquè aquí no et regalen res, són els valors que sempre m’ha transmès el club.

Quina importància té haver pogut salvar la lliga EBA?

-Fonamental pel model de poder portar joves que després puguin jugar a ACB, alguns dels que venen no ho farien si no tinguéssim l’equip a EBA.

-Aquest any es casa, això afecta d’alguna manera la seva carrera com a jugador?

-Al final casar-me és un tràmit que no em canviarà gens. Si segueixo tenint la mateixa il·lusió per guanyar i jugar bé tindrem Toi per molts més anys.

-Ha viscut grans moments al club, amb quin es queda?

-Evidentment la temporada 2013-2014, la de l’ascens a l’ACB en la qual vam aconseguir guanyar els 6 títols que vam jugar. Vaig poder celebrar l’ascens a ACB i a EBA.

-Aviat torna la selecció, què representa per vostè jugar amb l’equip nacional.

-És un orgull per mi i per tots els que formem l’equip nacional, és increïble. Estic molt agraït a la federació per aquesta oportunitat i per aquest Europeu, et seré molt franc, anem a guanyar medalla. Qualsevol altra cosa seria un fracàs.

Per últim, quina opinió té del fenomen social que es viu a dia d’avui a Andorra amb el bàsquet ACB.

-Aquest fenomen no té cap secret i és fruit de la feina ben feta i de la humilitat, perquè els que manen tenen el record d’haver pujat des de les catacumbes fins on som. Aquesta essència no s’ha de perdre mai. El bàsquet a dia d’avui és un fenomen de masses.

 

Close Cart
Back to top