Torna el tir que et pot canviar la vida (100.000 euros de premi!)

Torna el tir que et pot canviar la vida (100.000 euros de premi!) 1332 888 BC Morabanc Andorra (web oficial)

L’any passat va ser una sensació, però cap finalista va encertar el tir dels 100.000 euros. Aquesta temporada MoraBanc torna a activar la “Cistella dels teus somnis”, amb més oportunitats de guanyar i més premis. La segona edició del concurs s’ha presentat avui en roda de premsa amb la participació de Gisela Villagordo, Directora Adjunta de negoci de MoraBanc, el president del club Gorka Aixàs i el jugador del primer equip Jaime Fernández.

En aquesta segona edició, els finalistes disposaran de tres rondes per encistellar des del mig del camp i endur-se el premi. La primera ronda per 100.000 euros, la segona per 50.000 euros i la tercera per 5.000 euros.

“La primera edició va anar molt bé i per això hem decidit repetir-la” ha exposat Gisela Villagordo, que ha conclós que “l’any passat els dos concursants no van aconseguir encistellar i els canvis que hem introduït en el reglament són per intentar que es pugui donar el premi”. El president Gorka Aixàs ha destacat que “la cistella dels teus somnis és l’activació de patrocini amb la que somia qualsevol club, va ser molt comentada a tota la lliga Endesa i ens dona molta visibilitat. Jaime Fernández el primer que ha dit és que “evidentment que concursaria” i després ha exposat que “no és un tir fàcil però no és impossible”.

Com funciona?

Els dos finalistes sortiran d’un sorteig que es farà al mes de maig. Fins llavors, el que cal fer és ser client de MoraBanc, registrar-se a la pàgina web www.lacistelladelsteussomnis.ad i sumar participacions pel sorteig. Com més en sumeu, més oportunitats tindreu de ser els guanyadors.

Les participacions es sumen contractant productes i serveis de MoraBanc i fent servir la banca digital del banc. Assegurances de salut, fons d’inversió MoraBanc, préstecs, hipoteques, tot suma. I la manera més fàcil, per cada tres operacions que feu amb MoraBanc Digital, sumareu participacions.

Podeu demanar i cedir participacions

Les participacions de la cistella són personals, però no intransferibles. Els clients de MoraBanc que en tenen i no volen participar en el concurs tenen l’opció de cedir aquestes participacions a una altra persona. Al web de la promoció trobareu com demanar o cedir punts. Ho podeu fer per correu electrònic o per Whatsapp. També trobareu l’opció de fer un vídeo amb el mòbil per demanar que us cedeixin participacions. El podreu compartir a les xarxes socials i augmentar les vostres possibilitats!

Entrena amb els millors

Durant els propers mesos MoraBanc us ajudarà a preparar-vos per fer el llançament dels 100.000 euros. Els inscrits a la promoció tindreu opcions de fer entrenaments amb els jugadors i entrenadors del MoraBanc Andorra i els dos tiradors seleccionats faran una sessió de preparació intensiva dies abans del tir, que serà durant el descans del darrer partit de lliga regular, el 24 de maig, contra el València Bàsquet.

Segueix les xarxes socials de MoraBanc o del MoraBanc Andorra i visita el web www.lacistelladelsteussomnis.ad per saber els detalls de la promoció.

El 24 de maig, un tir des del mig del camp et podria canviar la vida. Somniem?

Close Cart
Back to top