Tota la màgia del nadal

Tota la màgia del nadal 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Són dies especials i ho son per molts motius, per les emocions que estan per tot arreu i per les tradicions que ens uneixen a tots. Arriba nadal, un moment bonic cada any per tothom i també pel Bàsquet Club MoraBanc Andorra. La tarda del dijous 14 de desembre va ser un d’aquells dies en què la màgia apareix tota sola i et demostra que molts cops les satisfaccions més grans d’un projecte d’esport professional provenen de situacions que no estan dins d’un terreny de joc ni relacionades amb el concepte binar de victòria o derrota.

El MoraBanc Andorra va visitar com cada any l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell lliurant el seu regal de nadal, que en aquesta ocasió era material per poder practicar el golf. Molts somriures, moltes abraçades i una càrrega d’amor incalculable per part dels usuaris cap els jugadors i el cos tècnic van ser els protagonistes de la visita. Va haver partidet de bàsquet, berenar i les inevitables fotos de família. Els jugadors van estar pròxims i encantadors i els usuaris els ho van agrair amb un bany de llum. En definitiva, una d’aquelles estones en què no és fàcil saber qui dona les gràcies a qui perquè la il·lusió és present arreu.

Una estoneta després, el Pavelló Joan Alay va acollir el Festival de Nadal de l’escola de bàsquet del club, un dels esdeveniments més macos del calendari en què els jugadors es barregen amb les criatures i en què queda més clar que el club cada dia més és una família ben cosida. A banda de jugar amb els nens i nenes, els jugadors també van lliurar la felicitació de nadal.

Activitats tradicionals en què el MaiPor i el SomUnPais es fan una abraçada.

Close Cart
Back to top