Tret de sortida 16/17

Tret de sortida 16/17 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Tot i que els entrenaments no comencen fins dimecres, el dia d’avui es pot considerar com el tret de sortida de la temporada 2016/17. Activitat frenètica als despatxos, arribada dels jugadors i revisions médiques han conformat l’activitat d’una jornada que ja permet ensumar l’olor dels nous reptes i l’ambició d’un exercici que comença.

“És el primer cop que vinc a Europa” explicava un cansat David Walker just entrar a les oficines del club, al mateix poliesportiu. Instants després i sostenint una bufanda del club per una fotografia, el mateix Walker deixava anar un “wow!” en el seu primer contacte amb la BMB, el lloc on s’esperen grans coses d’ell.

Guille Colom ja es va fer la revisió el passat divendres i avui era el torn de David Navarro i David Jelinek que superaven sense problema la prova d’esforç i que ja exhibien somriures i bon rotllo per començar a treballar. La tarda de demà estan previstes les revisions de Oliver Stevic i Andrew Albiciy i dimecres serà el torn de Nacho Martín, David Walker i Thanasis Antetokoumpo.

“L’important de les primeres setmanes és fer la càrrega física que necessitarem després i començar mica en mica a desenvolupar els conceptes que tindrà l’equip durant la temporada” ha manifestat el tècnic Joan Peñarroya. L’entrenador del Morabanc Andorra atendrà els mitjans de comunicació dimecres abans del primer entrenament 16/17.

En aquest primer entrenament es desenvoluparà encara sense Shermadini, Burjanadze i Schreiner que disputen torneig de classificació pel campionat d’Europa amb les seves seleccions i no s’incorporaran fins el dia 21 de setembre.

Close Cart
Back to top