Tret de sortida a la pretemporada

Tret de sortida a la pretemporada 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra ja ha donat el tret de sortida a la pretemporada. Desprès de la jornada de revisions mèdiques i físiques d’ahir dilluns, avui ha estat el torn per al primer contacte amb la pista.

Durant el dia però, també hi ha hagut la revisió del nou base Víctor Sada i de l’americà, Shaun Green, aquest darrer, acabat d’aterrar dels Estats Units. La primera jornada de treball ha començat al gimnàs, on els components de la primera plantilla, 6 del primer equip juntament amb el jugador del Sènior B Guille Colom, han mantingut el primer contacte amb el preparador físic Miguel Ángel Rodellar. Una primera sessió al gimnàs per començar a posar a to el cos desprès de les vacances d’estiu.

Els 7 jugadors esperaven el moment de sortir a la pista, això ha estat a la tarda. Víctor Sada, Jordi Trias, David Navarro, Shaun Green, Betinho, Marc Blanch i Guille Colom han tocat per primer cop aquesta temporada la pilota de la lliga Endesa, la pilota de la lliga ACB. Primer minuts per atendre a la premsa, que també tenia ganes de sentir les primeres sensacions, i un cop resoltes les qüestions, torn per a les primeres paraules de Joan Peñarroya als seus homes. Tot seguit, exercicis per activar i molta pilota. Un primer contacte per donar el tret de sortida a la pretemporada del MoraBanc Andorra a la Lliga Endesa.

El primer entrenament ha comptat amb les absències dels jugadors George Bogris i Román Martínez, tots dos a les seleccions mundialistes de Grècia i Mèxic, a més del base Thomas Schreiner, també amb la seva selecció, i per últim, l’absència de Asier Zengotitabengoa, recuperant-se de la seva lesió al genoll.

Demà serà el torn per a la segona jornada amb també doble sessió, una al gimnàs i la segona a pista.

Comunicació MoraBanc Andorra

Back to top