Trobar la tecla per retrobar el bon joc

Trobar la tecla per retrobar el bon joc 2560 1569 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Després de tres derrotes consecutives, el MoraBanc Andorra espera que el sol surti per Saragossa aquest diumenge. Els homes de Joan Peñarroya, amb la plantilla al complet i amb bona salut, visiten el CAI Saragossa a les 12h15 (Ràdio en directe a RNA i sense TV). Els aragonesos afronten el matx en la mateixa situació (1 victòria i 4 derrotes) i amb el comptador d’urgències encara més disparat per tractar-se d’un conjunt que disputa competició europea i amb un pes important a la Lliga Endesa.

La tecla. El click. Sobre això ha versat bona part de la compareixença en roda de premsa de Giorgi Shermadini “hem de trobar el nostre bàsquet i estem fent bons entrenaments per aconseguir-ho, es tracta d’intentar-ho i hem de començar a fer-ho a Saragossa”. El pivot georgià ha admès que “no será fácil guanyar a Saragossa perquè és un bon equip però hem d’intentar-ho i tornar a jugar tant bé com ho vam fer a la pretemporada”.

Shermadini ha acceptat “no estic content amb el meu rendiment i el de l’equip”, no ho ha atribuit a la preparació “físicament estic bé i en cada partit intento donar el meu màxim per l’equip, hem de trobar la tecla”.

La tecla no ha aparegut tant en el discurs del tècnic, Joan Peñarroya, “visitem un molt bon equip que tampoc passa per un bon moment a la lliga però que juga Eurocup i això li està permetent superar millor les setmanes de mals resultats a la lliga”. El tècnic no ha amagat que “després d’una derrota les setmanes sempre costen més però hem treballat bé, hem entrenat bé i estem en condicions de fer un bon partit a Saragossa”.

Peñarroya creu que “ens equivocaríem si individualitzem en les critiques, tothom ha de millorar individualment perquè així ho farà l’equip”. Sobre si s’havien introduït canvis en la dinàmica, l’entrenador exposava que “sempre pots incorporar alguns detalls segons contra qui juguem però la manera de treballar no canvia gaire, creiem en el que fem”.

La temporada passada el CAI i el MoraBanc Andorra van guanyar els enfrontaments directes que van jugar a casa. Diumenge a les 12h15, oportunitat per iniciar un cicle posiitiu en una lliga que mai espera als que s’endarrereixen.

 

Close Cart
Back to top