Un partit per no oblidar

Un partit per no oblidar 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

La “Festa de l’Ascens” serà motiu de molta celebració al Poliesportiu, però en mig de tota aquesta festa hi ha un partit de bàsquet i ningú ho ha d’oblidar. Un duel entre River Andorra MoraBanc i Planasa Navarra acomiadarà la lliga Adecco Or al Poliesportiu d’Andorra. Dos equips amb dinàmiques diverses i que encaren la recta final de la lliga regular amb sensacions ben diferents.

Serà el darrer partit a casa, el penúltim de la temporada. L’ascens aconseguit la setmana passada ha deixat en segon pla el partit de la jornada 25, però s’ha de jugar i per tant, mantenir el màxim de respecte cap al rival i cap a la competició. El tècnic, Joan Peñarroya, ho deixa així: “Està clar que demà el partit ha de ser una festa per tot el que l’envolta, però nosaltres no ens hem d’oblidar que també hi ha un partit de bàsquet, davant un rival en una situació complicada, per tant hem de jugar el partit amb seriositat ja que és la manera de respectar el rival, respectar la competició i respectant-se a nosaltres, però sí és evident que l’abans i desprès ha de ser una celebració del títol aconseguit”.

També serà un partit per veure el retorn a la pista del base Thomas Schreiner. El jugador austríac torna de la lesió que l’ha mantingut apartat de les pistes durant més de dos mesos i ho farà per rebre el premi de la seva afició: “En principi es canviarà i jugarà uns minuts. Està lluny de la seva millor forma però l’he vist bé. És un motiu, demà, per a ser-hi tots i participar del partit per poder rebre l’homenatge”.

El mateix Schreiner confirmava en roda de premsa que no està al 100% però que en il•lusió i ganes per tornar a jugar no el guanya ningú: “Lesió està bé. No tinc la força, ni el ritme, no tinc bona forma, però el que tinc és moltes ganes de jugar. Per mi demà és un dia important, especial i estic content de tornar, i més quan és un partit així, amb molta gent i amb un premi a celebrar”.
L’afició tindrà l’oportunitat de gaudir del seu equip per darrera vegada aquesta temporada, la vinent ja pot ser a l’ACB. D’aquí que Peñarroya i l’equip esperen un ple absolut: “Espero que el pavelló estarà ple i amb ganes de gaudir, celebrar un esdeveniment important. Un títol i pujar a la millor lliga d’Europa és alguna cosa important per celebrar al món del bàsquet, al país i per a l’esport. Un dia per gaudir tots d’un treball ben fet, per felicitar la nostra afició, per a que la nostra afició valori i estigui amb els seus jugadors”.

El base Schreiner tenia paraules emotives i d’agraïment per als seus companys, tècnics i afició. Un gràcies pel suport ha estat el missatge més clar: “Els meus companys sempre m’han animat, només vull dir gràcies als meus companys, als tècnics, al Chechu, a la gent del club, a l’afició…a tota la gent d’Andorra vull dir gràcies per tot el seu suport en aquests 2 ó 3 mesos”.

Demà el Poliesportiu torna a acollir un partit de bàsquet de l’Adecco Or. Serà en mig de la “Festa de l’Ascens”. Un River Andorra MoraBanc vsPlansa Navarra acomiadarà la temporada al Principat.

En cas de no poder seguir el partit i la festa en directe, ho podràs fer per aquests canals:
-RNA/ ATV i el web Andorra Difusió
-Cadena Pirenaica
-Cadena SER Andorra
-Xarxes Socials del club

RIVER ANDORRA MORABANC vs PLANASA NAVARRA
Jornada 25 Adecco Or
28 de Març a les 21h
Poliesportiu d’Andorra

Text: Comunicació River Andorra MoraBanc

Foto: Martin Imatge

Close Cart
Back to top