València serà una nova prova de foc

València serà una nova prova de foc 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Encara amb el dubte seriós d’un home fonamental com Oliver Stevic, el BC MoraBanc Andorra s’apropa a un nou duel d’altura aquest diumenge(12h30, TV a Movistar + i ràdio a RNA) a la pista d’un dels cocos de la lliga, el València Basket. Stevic segueix treballant durament i la seva recuperació va endavant però la zona afectada, el bessó de la cama esquerra, és prou sensible com per no forçar la màquina i ser prudents. Per tant no està descartat però el seu concurs diumenge es preveu complicat.

La resta de l’equip està en bones condicions físiques. I el que és encara millor, bones condicions d’esperit per afrontar tots els reptes que vagin venint. Les sensacions que transmet l’equip són de tenir ganes de jugar el següent partit, sempre, tot just acaba el que acaben de jugar. Bon ambient i bona química un fet “importantíssim en la construcció d’aquesta plantilla” segons el director esportiu Francesc Solana.

Baixant a l’anàlisi individual, hi ha jugadors que estan agradant molt en aquesta arrencada de temporada. Elements amb poca experiència dels que s’esperava que fossin importants amb el temps però que de seguida han tret el cap a la classe noble de la lliga. Seria el cas, sobretot, de Beqa Burjanadze i del benjamí de la plantilla, el nordamericà David Walker. L’aler d’Ohio es va doctorar en intensitat i energia el passat dissabte defensant tot un totem de la lliga com Àlex Mumbrú.

Walker ha atès aquests setmana els mitjans en zona mixta.

“Sempre pots millorar, així que continuo evolucionant en el meu joc cada dia” explica el jugador del MoraBanc Andorra, que posa un exemple d’una àrea en la que creu que li queda marge “m’agradaria agafar més rebots perquè sóc un escorta alt i penso que puc ajudar”. Walker té clar que « si estem junts i fem les coses bé hem de poder donar el mateix rendiment fora de casa que al nostre pavelló, aquest és el repte en una pista molt complicada com la del València”. Sobre la seva adaptació, el jugador somriu de seguida que li demanen “no podria ser més feliç del que sóc, som com una família a l’equip i d’Andorra el que més m’agrada són les muntanyes perquè a Ohio no en tenim gaires”. Tot i que com és lògic, vivint la seva primera experiència fora de casa, s’enyora d’algunes coses “el que més trobo a faltar dels Estats Units és la família. Sóc un noi molt familiar i això és un canvi, però m´estic acostumant i cada dia va millor”..

El València, que igual que el MoraBanc Andorra ja ha tingut la jornada de descans, ha guanyat tres partits i només ha perdut amb el Reial Madrid a la Fonteta. Les dues darreres temporades, els taronges van guanyar a la seva pista els tricolors. De fet, és un dels equips als que encara no ha pogut guanyar l’equip de Joan Peñarroya en aquesta nova etapa ACB del club.

Close Cart
Back to top