Via Moda vesteix l’staff tècnic amb Hugo Boss

Via Moda vesteix l’staff tècnic amb Hugo Boss 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Ibon Navarro i tot l’Staff Tècnic del BC MoraBanc Andorra vestiran durant aquesta Temporada 2018-2019 amb una de les marques més punteres com és Hugo Boss gràcies a l’acord amb Via Moda.

L’empresa referència de la moda a Andorra decideix apostar pel projecte del MoraBanc Andorra i convertir-se en proveïdor oficial de l’equip a la Lliga Endesa. Ho farà vestint a l’Staff Tècnic, que dirigiran des de la banqueta amb vestits d’home de la marca Hugo Boss. L’elegància i la comoditat seran doncs protagonistes a la banqueta andorrana. Els membres de l’Staff han rebut de la mà dels representants de Via Moda les seves equipacions per aquesta nova temporada que s’iniciarà el proper divendres. Per tant, des de la jornada 1 podrem veure a Ibon Navarro i tot el seu equip amb Hugo Boss. Un acord que no només serà visible en aquest punt, sinó que Via Moda, entre altres coses, disposarà de “La Jugada + Elegant” a les xarxes socials del club.

Per al president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, aquest és un pas més cap al creixement que està fent el club: “No només hem canviat de roba esportiva, sinó que als nostres tècnics també els hi hem volgut donar el salt de qualitat que es mereixen”.

Per al director de Via Moda, Joan Prat, aquest acord també reforça valors: “ És un valor no només per a l’empresa, sinó que reforça valors com el treball en equip, esperit de superació, professionalitat i passió per Andorra que compartim ambdues institucions”.

Via Moda i el BC MoraBanc Andorra buscaran els majors èxits possibles. Un èxits que arribaran amb les ordres des de la banqueta dels tècnics.

 

 

 

 

Close Cart
Back to top