Visita al museu Carmen Thyssen

Visita al museu Carmen Thyssen 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Aquest matí el BC MoraBanc Andorra ha fet exercici però un pél diferent de l’habitual. Tota la plantilla i cos tècnic han exercitat l’intel·lecte i l’ànima amb la curiositat per l’art com a motor. A la visita al museu Carmen Thyssen d’Escaldes-Engordany tambè han assistit el president Gorka Aixàs, el General Manager Francesc Solana i el gerent del club Sergi Romero.

L’amfitrió i guia de la visita ha estat Guillermo Cervera, el director artístic de la instal·lació, que ha explicat amb passió i precisió les característiques d’una col·lecció que ha mantingut ben atents els jugadors.

“Ens agrada molt fer coses que surtin del registre habitua i avui a més ho fem en un museu que ja és emblemàtic pel país i encara ho serà més” ha manifestat Gorka Aixàs. El president ha dit també que “m’ha encantat la visita i la veritat és que fer-la amb un guia com el Guillermo Cervera ha estat un luxe”. Joan Peñarroya ha coincidit amb el president, “per nosaltres desconnectar amb activitats així és molt bo abans de reptes com els que ens venen i a més la visita ha estat dinàmica i molt interessant”. Solana ha destacat la “qualitat del museu des de tots els punts de vista” i ha augurat que “ben aviat serà un referent de país si no ho és ja”. Guillermo Cervera ha agraït la visita del Bc MoraBanc Andorra ia ha desitjat “molta sort” a l’equip en l’eliminatòria contra el Reial Madrid.

Entre els jugadors i, com era de preveure quan es veu una pinacoteca de referència ha sorgit una pregunta, “quin és el quadre més car de tots els que hi ha aquí?” ha pregunta Beqa Burjanadze. La resposta de Guillermo Cervera contenia milions i euros, en un plural generós ho deixarem aquí.

Close Cart
Back to top