“Volem guanyar el màxim de partits. Amb l’afició podem fer grans coses”

“Volem guanyar el màxim de partits. Amb l’afició podem fer grans coses” 150 150 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El jugador Marc Blanch ha signat la seva renovació amb el MoraBanc Andorra. Ho ha fet per una temporada i d’aquesta manera signa el seu retorn a la millor lliga d’Europa de la mà del MoraBanc Andorra.

L’aler ha explicat en roda de premsa les seves sensacions davant aquesta nova oportunitat i davant el fet de continuar al club i al país.

RENOVACIÓ

“Content, poder tornar a jugar a l’ACB i a un club que en tot moment estic com a casa i on el club m’ha ajudat. Agraït al club, al Francesc, a en Joan i a totes les persones del club davant l’oportunitat de poder tornar a la lliga Endesa. No vaig dubtar ni un moment”.

“Un cop acabat la temporada, el club em va mostrar la intenció de continuar, i jo també volia. L’acord va ser ràpid”.

MARC BLANCH A L’ACB

“He parlat amb en Joan i m’ha dit que vol el mateix Blanch que a la LEB. És evident que l’ACB no és el mateix però ell no volia que em transformés en un jugador correcte, que no volia que em tallés. Volia el Marc Blanch de la LEB”.

“Em motiva tot, el club ha apostat i el tècnic també. M’han mostrat la confiança des del primer minut de finalitzar la temporada passada. Que vulguin que sigui així facilita les coses, ja que és la meva manera de jugar, quan un jugador el canvies és un problema”.

“Moltes coses a millorar. Constància a la pista, en defensa, en tot jo diria per poder tenir minuts. Segons sigui el partit tindràs més o menys minuts, això ja es veurà”.

“Dels pocs minuts que he estat a la pista a l’ACB, la diferència és als jugadors interiors, físicament. Són més grans. A la posició de 3 hi ha jugadors més forts i a la LEB no ho eren tant. La part física és la gran diferència”.

L’AFICIÓ

“L’Afició, en els dos anys que he estat hem guanyant molts partits, els seguidors estan acostumats a guanyar però l’any vinent serà diferent. L’afició seguirà sent clau i ha de seguir donant-nos suport. Ha de seguir venint al Poliesportiu a animar i junts podem fer grans coses”.

OBJECTIU RETORN A LLIGA ENDESA

“L’objectiu és guanyar tots els partits possibles. Si pot ser 34 millor que 33. Això no vol dir que vulguem ser campions ni res. L’objectiu és fer una bona temporada, guanyar el màxim de partits i desprès ja veurem on estem”.

Aquí tens l’enllaç a la roda de premsa: https://www.youtube.com/watch?v=f-MjIU4J2vw&feature=youtu.be

Comunicació MoraBanc Andorra

Foto: MoraBanc

Close Cart
Back to top