(103-95) Segona victòria europea i segon festival ofensiu

(103-95) Segona victòria europea i segon festival ofensiu 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Segona victòria del MoraBanc Andorra a l’Eurocup i igual que la primera ha arribat a casa i amb un marcador molt alt. Fins ara es pot dir que l’equip d’Ibon Navarro quan guanya a Europa ho fa amb festival. El 103-95 d’avui contra el Ratiopharm Ulm pesa molt en les ambicions de l’equip de jugar el Top16 però a més representa un bona cataplasma per l’encostipat que semblava arrossegar l’equip amb tres derrotes consecutives. Per tant la nit es pot considerar molt bona. Per altra part els resultats del grup, amb una inesperada victòria del Brescia sobre l’Estrella Roja indiquen que aquí les victòries el que permeten és seguir vius en la cursa mentre que les derrotes et poden descartar. I això han fet avui els tricolors, comprar butlletes per seguir vius. I tal i com està el grup, això és molt perquè a dia d’avui no resulta fàcil dur quins seran els 4 equips que avançaran al Top16.

El partit no ha començat bé i ha semblat que els dubtes del partit de dissabte passat a Gran Canària encara voltaven pel cap dels jugadors. Els alemanys, amb el seu característic joc versàtil han anat fent foradet. Per sort només ha estat això. Després dels primers 10 minuts 20-25 i sort d’Albicy que ha començat molt bé el partit i quue l’ha continuat igual de bé. El base francès ha fet 17 punts, ha repartit 11 assistències i ha valorat 27 en una autèntica exhibició. El segon quart, a base de picar pedra i de la intensitat contagiosa de Moussa Diagne ha estat totalment del MoraBanc Andorra, sobretot la recta final. El 49-40 amb que els dos conjunts han marxat al descans ha estat una notícia fantàstica tenint en compte les dificultats que anticipava el matx.

La segona part ha estat un duel de cistelles. El MoraBanc Andorra ha trobat moltes formes de fer mal a la defensa del rival però en contrapartida no ha sabut tancar la cistella pròpia. S’han vist accions intenses i molt maques i molts jugadors han contribuït però no hi hagut escapada bona (s’ha arribat a estar 15 a sobre). Els alemanys, tossuts, han arribat a reduir a sis punts però d’aquí no han passat. Albicy ha tingut molts socis avui. Stevic ha fet 10 punts i ha agafat 4 rebots, Shurna ha fet 18 punts, Jelínek 15, Ennis 16 i cal xerrar de Moussa Diagne amb 12 punts, 9 rebots i un protagonisme destacat en moments clau del partit.

Com sempre els jugadors tindran poc temps per celebrar. Demà ja toca treballar un altre cop. Dissabte a les 20h30 visita la BMB l’Iberostar Tenerife de Colton Iverson i és un altre partit que cal guanyar per seguir mantenint viva la flama de les aspiracions de ser rellevants en la competició durant tota la temporada.