(67-64) Demostració de solidesa i a la final

(67-64) Demostració de solidesa i a la final 1024 683 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra s’ha classificat avui per la final de la Lliga Catalana derrotant el Baxi Manresa per 67-64 en un partit metal·lúrgic, de defensa, d’intensitat i de saber patir a sobre de la pista. Hi ha hagut poca llicència per l’espectacle i pel lluïment i els dos equips, des dels primers minuts, han mostrat que les garrofes anirien cares i qui se les emportes hauria de ser valent més que bonic. Aquest és el resum d’un partit de poc encert en el que la conclusió positiva des del punt de vista tricolor, i no s’ha de menystenir ni molt menys,és haver aconseguit sobreposar-se a les moltes dificultats de la farragosa resistència manresana i a la poca inspiració i haver sabut trobar els mecanismes per guanyar el partit i obtenir el bitllet per la final. A tot aquesta sensació grisa que ha acompanyat el partit s’ha d’afegir, òbviament, que és pretemporada i que els dos entrenadors han sotmès les seves rotacions a molt més estrès del que hi haurà en unes setmanes. Això restava continuïtat als jugadors i encara ha contribuït més a espessar el partit. Res que no sigui totalment habitual de les pretemporades. Els d’Ibon Navarro, i això ja es sura entre tanta prova, ja mostren que seran un equip dur i que allà on no hi arribi el talent arribarà la feina i la capacitat de sacrifici.

Avui el partit ha estat igualat els 40 minuts. I els bons moments de cada equip han estat petits parèntesis en la tònica d’equilibri i manca d’encert. La seqüència dels parcials no pot ser més clara. 9-4, 13-12, 17-19, 32-31, 38-39, 46-49,56-50 i 67-64. Si de cas es pot dir que el tercer quart ha estat clarament manresà,per trobar matisos i que en el darrer el MoraBanc Andorra ha sabut traçar una línia i no deixar passar més enllà els del Bages. Però, insistint, en què és la recerca del matís perquè la crònica indica un gran equilibri. La prova que amb67-64 el partit ha estat a punt d’anar a la pròrroga perquè el Baxi ha tingut dos triples que no han entrat. Todorovic ha anotat 12 punts i ja estat el màxim anotador tricolor tot i que el més valorat ha estat Senglin amb 13 i 10 punts.Llovet ha agafat 9 rebots i Hannah ha donat 6 assistències en d’altres detalls interessants de l’estadística. Un document, on avui tots els jugadors surten amb la granota de treball.

Dimecres a les 12, al sempre impressionant olímpic de Badalona, la gran final contra el Barça o contra el Joventut que estan jugant ara mateix.