(79-69) Necessària victòria contra Fuenla

(79-69) Necessària victòria contra Fuenla 1170 570 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Hi ha moments a la vida en els que cal saber patir per després poder gaudir. Els anys acostumen a oferir sempre una visió endreçada de les coses en relació a la inevitabilitat de menjar-se algun cop una llimona per poder valorar convenientment com ens agraden els dolços. I avui el MoraBanc Andorra ha obtingut una victòria molt necessària contra el Montakit Fuenlanbrada en  un partit de tall gris que s’ha resol per 79-69. Els tricolors no han tingut un dia gaire lluminós tret d’un tram del tercer quart en el que han jugat realment bé. Però en contrapartida han estat sòlids en tot moment en defensa negant sempre al Fuenla la possibilitat de jugar a gust. Un revisionat del partit revelaria alguns errors, segur, però en línies generals la predisposició ha estat excel·lent en tot moment i per aquí s’ha trobat el camí cap a la victòria. La inspiració no sempre és la millor companya de viatge, la feina i picar pedra son imprescindibles i en aquest cas aquesta era la clau der volta del partit d’avui que ha arrencat menys 48 hores després de la dura derrota a València. I és que, a més el partit, està encaixat en el calendari abans de la complicada visita a Mònaco de dimarts i la visita del Barça de diumenge vinent a la BMB. Per tant, molt benvinguda sigui la victòria a pesar del 19% d’encert en tir de tres punts o les 20 pilotes perdudes.

Partit grisot des dels inicis en què la iniciativa ha estat gairebé sempre del MoraBanc però sense tenir capacitat per encadenar bones accions al darrere i en atac. Això ha anat portant el partit en un trànsit d’igualtat fins el descans. Eyenga sostenia els visitants (ha acabat amb 25 punts) però en el tercer quart no ha estat suficient. Els tricolors han pujat una marxa en tot. Sy ha trobat encert de 3 i la diferència ha arribat a flirtejar amb els 10 punts. El quart ha acabat 66-51 i la foto en aquell moment de la Bombonera era de satisfacció. Fins i tot a 5 minuts del final el tema estava 73-55. Un marge que feia pensar en una victòria folgada. Però no. Aquesta tensió per la necessitat (a la jornada 2!!) ha tornat a fer acte de presència i el Fuenla s’ha arribat a col·locar a 8 punts i pilota. No ha passat d’aquí i el triomf s’ha quedat a casa.

A nivell individual han destacat dos homes. Jeremy Senglin ha valorat 24 amb 14 punts i 5 assistències.- Moussa ha valorat 16 amb 11 punts I 6 rebots. Però hi ha hagut d’altres jugadors que han tret el cap a l’estadística. Musli ha valorat 14 amb 11 punts i 5 rebots, Hannah ha estat el màxim anotador amb 15 punts i Bandja Sy ha fet 11 punts i 5 rebots.

L’equip avui dormirà content. Dimarts comença l’Eurocup a Mònaco.