(79-85) Victòria de maduresa a Fuenlabrada

(79-85) Victòria de maduresa a Fuenlabrada 2000 1333 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Victòria importantíssima avui del Bc MoraBanc Andorra a la pista del Montakit Fuenlabrada (79-85). Important perquè manté a l’equip en la part privilegiada de la classificació, la dels equips que aspiren a acabar la primera volta entre els 7 primers per disputar la Copa del Rei. Una derrota no hagués estat definitiva ni molt menys però hagués descavalcat els tricolors de la pugna i mes tenint en compte que el següent desplaçament queda lluny (és a València) per les finestres FIBA que s’emportaran a 4 jugadors (Albicy, Luz, Vitali i Whitington). Massa temps per pensar si el darrer partit s’ha perdut i, al contrari, tot el temps del món per assaborir el bon moment de l’equip que ha guanyat 6 dels darrers 7 partits que ha jugat entre Lliga Endesa i Eurocup. Per tant deixar les coses ben encarades avui era un repte important. I l’equip l’ha superat amb nota. Amb solidesa i maduresa, la que feia falta per guanyar avui, ni més ni menys. La pista del Montakit Fuenlabrada és molt complicada, sempre. L’afició empeny moltíssim i l’equip del Ché Garcia és un bloc amb molt qualitat que té rampells de bon joc en què tot sembla possible.

I així ha estat el partit, els d’Ibon Navarro han merescut guanyar gràcies a una millor gestió de la recta final del matx, en què han demostrat tenir més arguments. Però abans Fuenlabrada ha posat les coses molt difícils guiat per un Paco Cruz que ha acabat anotant 19 punts. O’Leary n’ha fet 17 i Eyenga 12. Aquests tres jugadors ha materialitzat el comandament en el marcador dels locals, que han estat per davant bona part del partit. 40-36 era el resultat al descans amb un MoraBanc imprecís que fallava cistelles fàcils i que semblava haver caigut en la teranyina del Fuenla. Però en el tercer quart, quan més tancat semblava el cèrcol, ha decidit plantar-se al partit David Jelinek que estava passant desapercebut fins aquell moment. El txec ha fet 10 punts en molt poc temps. I el més important, ha canviat la dinàmica. Tot i que el Fuenla s’ha resistit i molt, la tendència ja ha fet que el darrer quart arrenqués diferent fins que un triple de Shurna ha posat la sentencia faltant 30 segons. El màxim anotador ha estat Dylan Ennis amb 18 però Ibon Navarro estarà content veient l’estadística per com s’ha tornat a repartir la feina el seu equip: Rafa Luz ha valorat 10, Moussa 13 i Albicy 11 però assumint molt lideratge al final, quan feia més falta.

Ara pausa per la finestra FIBA, següent partit el dia 8 de desembre a la pista del València.