(81-96) Derrota dura contra Iberostar Tenerife

(81-96) Derrota dura contra Iberostar Tenerife 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota dolorosa del Bc MoraBanc Andorra avui davant l’Iberostar Tenerife. El 81-96 final no acaba d’explicar el partit però si descriu perfectament les males sensacions amb què tothom ha marxat avui del pavelló. La victòria visitant ha estat justa. Pel joc generat i per la manera com han gestionat, amb un encert espectacular, els moments complicats. Els de La Laguna han comptat amb diversos jugadors a alt nivell però amb un d’especialment il·luminat. L’exMoraBanc Colton Iverson ha fet 22 punts i ha agafat 13 rebots per un imperial 31 de valoració. Fins i tot en això la nit ha tingut un punt cruel perquè el botxí ha estat un vell conegut. Per altra part, els fonaments de les males sensacions cal buscar-los en la frustració que ha generat en l’equip treballar-se diverses oportunitats durant el partit i no només no aprofitar-les sinó que a continuació el rival ha infringit càstigs duríssims generalment des de la línia de 3 punts. L’exemple més clar ha estat l’inici del segon temps (els primers 20 minuts han acabat 35-38) en què els d’Ibon Navarro s’han posat 40-38. L’episodi següent ha estat un 0-11 i des d’aleshores fins el final sempre han manat els de Vidorreta. I sempre que el MoraBanc s’ha acostat ha arribat el càstig immediat. Fins que en els darrers minuts s’ha acabat la goma i el marcador se n’ha anat fins els 15 punts, possiblement massa càstig. Un altre cop la mateixa paraula.

Una anàlisi del joc de l’equip, que avui ha sumat la quarta derrota consecutiva, permet observar marge de millora en gairebé totes les àrees. Queda clar que el primer objectiu per Ibon Navarro serà treballar la confiança dels jugadors que avui queda malmesa i tornar a arrossegar-los a la dinàmica il·lusionant amb què arrencava la temporada. I des del punt de vista tàctic, la feina sembla que necessita una influència immediata en la defensa, que ja va mostrant una línia darrerament i no és bona. El MoraBanc és vulnerable. Però té alguns brots verds als que es pot agafar. L’energia de Moussa (10 punts i 4 rebots). Avui d’altres jugadors han firmat números que poden ser comentats. Jelínek ha fet 12 punts, Ennis 18 i Albicy 6 assistències. Whittington ha estat el més valorat amb 15.

La velocitat del calendari permet enfocar des de ja mateix el següent repte, i no és petit. Els d’Ibon Navarro visiten el Mònaco dimecres a l’Eurocup i diumenge juguen a la pista del Reial Madrid.

Close Cart
Back to top