(83-75) Classificació solvent per una nova final de la Lliga Catalana

(83-75) Classificació solvent per una nova final de la Lliga Catalana 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Bc MoraBanc Andorra s’ha classificat avui per la final de la Lliga Catalana derrotant el Divina Seguros Joventut èr 83-75. No ha estat un partit gaire espectacular i es pot dir que la victòria tricolor ha estat justa pel domini que ha tingut del marcador des de l’inici i també perquè quan l’estadística marca un 85-66 a favor de l’equip que ha acabat guanyant acostuma a voler dir que el que s’ha emportat el triomf s’ho ha merescut. Per altra part el partit ha tingut les característiques habituals de la pretemporada amb moltes pèrdues de pilota, parcials importants qe anaven canviant de mans i les cames dures dels jugadors que acaben propiciant imprecisions i un ritme discontinu. En aquest terreny,, el fons d’armari del MoraBanc Andorra ha semblat oferir més arguments que el de la Penya. De la mateixa manera que també es pot destacar per per part andorrana la defensa dels jugadors exteriors de talent dels verdinegres, especialment Laprovittola que ha estat ben controlat. Amb 23-17 acabava el primer quart, 38-37 al descans, 65-56 al final del tercer quart i al fnal 83-75. Si el partit hagués estat una pel·lícula es pot dir que en el guió no hi hagut massa salts ni sorpresa en el desenllaç.

El millor jugador del MoraBanc Andorra segons la valoració ha estat Moussa Diagne, que ha valorat 19 amb 10 punts i 7 rebots. Walker ha fet 18 punts i no ha errat ni un llançament. Les 5 assistències d’Albicy tambè han estat importants i els 13 i 11 punts de Shurna i Vitali han estat també rellevants en la victòria final.

La final de demà, també amb Esport3 en directe, començarà a les 20h.