(84-63) Assaig ple de conclusions positives a Vigo

(84-63) Assaig ple de conclusions positives a Vigo 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Apel·lant a la cèlebre “retranca” local, es podria dir perfectament i ja resumiríem el matx que “la pretemporada es lo que tiene…”. El MoraBanc Andorra ha guanyat el Porto per 84-63 en el Memorial Quino Salvo en un més dels clàssics partits de preparació estivals. Si de cas aquest, comparat amb altres i tot i els evidents alts i baixos que hi ha hagut, es pot afirmar categòricament que és dels que deixa molt bones coses als entrenadors en el rebost de la preparació. D’entrada es manté la dinàmica guanyadora i ja se sap que quan estàs construint alguna cosa el ciment més ràpid són les victòries. No és dolent que el MoraBanc Andorra s’acostumi a guanyar, tot i que en cadascun d’aquests triomfs sempre s’ha de posar l’asterisc de la pretemporada. Per altra part ningú ha pres mal i s’ha ofert un bon nivell tot i les absències de Miki Vitali i Andrew Albicy que estan amb les respectives seleccions nacionals. I el darrer detall és que el partit, en l’anàlisi individual, tenia un pol d’atracció indiscutible, la reaparició després d’un mes de baixa de Shayne Whittington. I el cert és que el nou pivot tricolor ha mostrat que encara li falta per tenir el ritme de competició però ha respòs admirablement. Whittington ha acabat amb 17 punts i 4 rebots en 18 minuts de joc per un ben lluent 22 de valoració. També ha estat excel·lent Oliver Stevic amb 10 punts, 6 rebots i 3 assistències per un 18 de valoració tant discret com rellevant. Bon nivell també de Shrna, Waker, Upshaw o Colom en un altre partit on ha quedat clar que la força d’aquest equip resideix en la seva capacitat per rutllar col·lectivament.

El partit no ha tingut molta història amb el MoraBanc guanyant els 4 quarts (22-15, 25-17, 17-16 i 19-15) i superant bé una petita crisi d’intensitat a l’inici del tercer quart. La valoració entre els dos equips és inequívocament definitòria: 97-53.

Una nova prova pels d’Ibon Navarro en un entorn fantàstic perquè l’afició local s’ha bolcat i ha estat molt afectuosa en un Memorial Quino Salvo que, entre els tornejos d’estius, brilla amb llum pròpia per la seva organització.

Close Cart
Back to top