(84-77) Nova declaració d’intencions contra el Saragossa

(84-77) Nova declaració d’intencions contra el Saragossa 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Nou assaig de pretemporada i nova victòria del MoraBanc Andorra d’Ibon Navarro per 84-77 contra Tecnyconta Saragossa a Alguaire en un altre duel amb els clixès típics dels partits de preparació. Els tricolors han exhibit durant trams del matx les virtuts que s’anuncia que tindran aquesta temporada i per contra també hem vist desconnexions que en un partit oficial es poden pagar cares. Res, com deiem, que no sigui totalment corrent a una setmana de l’inici de la competició. El partit però ha transcorregut sempre sota domini del MoraBanc Andorra i la sensació és que en els moments en què el peu pitjava l’accelerador la velocitat máxima avui dels dos conjunts era força diferent. En aquests bon moments tricolors les diferències s’han enfilat per sobre dels 10 punts (20-9, 27-16, 30-16) i en el segon quart han arribat a ser de 15. Al descans 45-37. El Saragossa de Porfi Fisac, fidel a la cultura de treball del seu entrenador, ha pogut frenar el ritme i l’alegria en el joc del MoraBanc en el tercer quart i ha equilibrat força les coses arribant a col·locar-se a un sol punt (53-52). En aquest moment els triples de Shurna han resultat definitius i juntament amb una major concentracíó defensiva han permès gestionar còmodament la recta final del matx, que s’ha resolt finalment per 7 punts però que pintava que acabaria sobre els 10.

Des del punt de vista individual cal destacar un altre cop la bona feina de David Jelínek, que ha anotat 17 punts, sent el més encertat dels tricolors per davant de les bones contribucions de Shurna, 15 o de Walker 13. Tambè val destacar el bon paper, un dia més d’un Moussa (11 punts) que està completant una pretemporada excel·lent.

Ha estat el penúltim partit de preparació del MoraBanc Andorra que dissabte a la nit jugar a Balaguer contra el Baxi Manresa a les 21h30. Diumenge davant la seu central de MoraBanc festa de presentació al carrer d’aquest nou projecte 2018/19.

Close Cart
Back to top