(85-66) Punt final a una pretemporada per somiar

(85-66) Punt final a una pretemporada per somiar 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Darrer amistós de la pretemporada i victòria contra el Baxi Manresa per un concluent 85-66 en un partit ple de detalls interessants i també de trams que per si sols ja permetran a Ibon Navarro fer bones anàlisis a menys d’una setmana per començar la competició oficial. Els tricolors han tornat a exhibir les qualitats que han anat acreditant durant tots els duels de preparació però ho han fet localitzadament i sense tenir regularitat, un fet totalment normal en pretemporada. Els primers dos quarts el MoraBanc Andorra no ha aconseguit manar i s’ha trobat al davant un Manresa determinat a fer el partit llarg i a posar nivell competitiu al matx. El primer quart ha acabat 17-17 i al descans els del Bages dominaven per 38-39. L’equip andorrà anava jugant a impulsos i, això sí, semblava tenir més arsenal per explotar quan fes falta. I en el fons així ha estat. En el tercer quart, amb 40-44 en el marcador, un temps mort d’Ibon Navarro ha servit per recordar els seus jugadors que les armes poden apuntar millor o pitjor però la lluita no es negocia. I després d’aquest minut, l’equip ha girat com un mitjó apel·lant a la idea que ha d’acompanyar aquest projecte: Intensitat i treball en cada mil·límetre de la pista. Fent feina en cada racó per defensar, el MoraBanc ha anat trobant també més espais i més inspiració per atacar. La màxima que com millor defensis millor atacaràs ha viscut un nou episodi avui a Balaguer. I el MoraBanc ha anat accelerant mentre el Baxi Manresa es veia impotent per poder fer una persecució propera fins el final. Inicialment les diferències han estat sobre els 10 punts però al final, amb els 19 amb que ha acabat el partit han flirtejat amb els 20 coincidint amb una davallada física del Manresa.

El millor avui ha estat Oliver Stevic, que ha anotat 17 punts i que s’ha mostrat com en les grans ocasions acreditant que torna a estar en perfectes condicions.. Whittington ha fet 14 i Ennis 10. La pretemporada viu demà un dels seus dies bonics amb la festa de presentació al mig d’Andorra la Vella.