(85-73) Mal dia i derrota a Fuenlabrada

(85-73) Mal dia i derrota a Fuenlabrada 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

S’anunciava un partit molt complicat a Fuenlabrada i ho ha estat. El MoraBanc Andorra ha perdut per 85-73 davant d’un Montakit que es creix davant la seva gent i que ha estat capaç de fer el joc que li convenia per curtcircuitar l’alegria amb la que juguen els tricolors aquesta temporada. Sense encert, i prenent males decisions, els homes de Peñarroya no han tingut el seu millor dia davant el desafiament que ha representat la defensa local. Tot i això el partit ha tingut moments en els que ha semblat que es podria sumar la segona victòria a fora de la lliga com el segon quart que amb un parcial de 13-27 ha transformat el 28-17 del primer quart en un esperançador 41-44. Però no ha estat la tònica d’un partit que s’explica a través d’un Fuenla amb el ganivet a les dents tota l’estona davant d’un Andorra a remolc buscant solucions i no trobant-ne suficients. La conclusió és una nova derrota en una pista on encara no s’ha guanyat mai. El millor jugador del MoraBanc Andorra possiblement ha estat Beqa Burjanadze amb 19 de valoració després d’haver anotat 13 punts i haver agafat 7 rebots. Shermadini, que valorava 16 al descans, ha acabat amb 17 i aturar-lo ha estat un de les claus del matx.

El primer quart ha estat local tret dels primers compassos. El 28-17 final no era un càstig injust precisament pel MoraBanc Andorra. Imprecís i lent en comparació amb la grapa del Fuenla. Un triple ncrreïble de David Navarro ha deixat l’electrònic del Fernando Martin en un 28-17 que permetia dir allò de “I gràcies!”.

El segon quart ha estat marcadament tricolor. Millor defensa. Burjanadze, Walker i Schreiner han tingut molt protagonisme i mica en mica les coses s’han anat igualant. Quan ho han fet ha emergit imperial la figura de Shermadini en el joc interior.El 41-44 deixava clar que no estàvem davant d’un partit on es poguès fer un pronòstic clar.

I així ha estat. El 6-0 de sortida de tercer quart ha fet que el Fuenlabrada adquirís un avantatge que ja no ha tornat a perdre. Paunic i Wear (23 i 19) han guiat els locals. Per moments ha semblat que el MoraBanc es desconcertava i corria risc de desenganxar-se del matx. Però aquest equip té una fe a prova de bomba que avui, tot i no tenir un bon dia, ha tornat a quedar demostrada. Faltant 4 minuts, el marcador assenyalava un 68-64 que esampava la suor freda pel pavelló. Amb un joc més constant i amb Schreiner i Burjanadze d’estilets, les coses han millorat. Però en el tram final, el Montakit ha estat superior. Ha pres millors decisions i alguns jugadors, fins ara determinants, com Albicy no han tingut el punt d’inspiració d’altres dies.

6 victòries i 3 derrotes després dels primers 9 partits i la vida que contnua platejant reptes d’altura pels tricolors que diumenge vinent visiten el Movistar Estudiantes a les 18h. Un altre partit per posar a prova la maduresa d’aquest MoraBanc Andorra. Finalment la derrota va privat l’equip d’aconseguir en solitari el rècord de millor inici ACB de la història del club. El compartirà amb 6-2 amb el Festina Andorra de la temporada 1993/94.

Close Cart
Back to top