(86-88) Una bogeria meravellosa anomenada bàsquet

(86-88) Una bogeria meravellosa anomenada bàsquet 2272 1515 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Una bogeria de partit. I amb final amb pròrroga, com sempre amb el Madrid aquesta temporada. I, per desgràcia, amb el mateix final, victòria blanca. En aquest cas per 86-88 en un partit que ha tornat a acreditar la màgia de la Bombonera molt més enllà del que el partit suggeria. El partit ha acabat amb derrota però amb un esclat per part de l’afició que aquí es pot considerar històric. 4873 espectadors han omplert la BMB en una entrada espectacular i han acabat saltant i empenyent l’equip cap a una remuntada que no s’ha pogut concretar al final dels 40 minuts, ni tampoc dels 45. I no ha estat precisament per manca d’oportunitats. Thanasis Antetokounmpo ha tingut la darrera pilota del temps reglamentari i el seu tir no ha entrat. En la pròrroga també Schreiner ha tingut tir per tornar a forçar una nova prolongació però el llançament no ha entrat. I aquestes jugades, que formen part dels moments claus del matx han aparegut de forma inesperada perquè la sensació i la tendència ha estat sempre de domini del Madrid. Els de Pablo Laso han marcat territori des de l’inici i han anat trobant jugadors per assumir responsabilitats sempre que ha estat necessari. Rudy, Nocioni, Doncic, Thomkins i d’altres han anat posant perles del seu repertori particular davant d’un MoraBanc Andorra que no tenia el dia des del triple i que sobrevivia com podía. Al final del primer quart el marcador era 13-22 i al descans 30-46. I ningú no podía dir que fos injust. El Madrid (tot i no haver vingut amb Llull, Ayón i Randolph) era molt Madrid per un MoraBanc Andorra que el millor que posava a sobre de la pista era l’actitud. En cap moment, ni en els pitjors, els tricolors han reculat en la seva intensitat. I això ha impedit que els visitants rebentessin el partit tot i que a l’inici de la segona part han arribat a marxar de 19 punts de diferència. Però fruit de la bona feina de Shermadini a dins I d’Stevic, les diferències s’han anat estabilitzant a l’entorn dels 12-14 punts. El Madrid es veia lluny però encara no prou desenfocat. El tercer quart ha acabat 54-68. I en aquí s’ha activat el factor Bombonera. A poc a poc i aprofitant que una part del la passió del Madrid estava dedicada a la Final a 4 d’Istanbul, els homes de Peñarroya han anat refent-se. Polzada a polzada mentre tronava com mai el poliesportiu. I la remuntada s’ha arribat a culminar amb els cops de geni de Thanasis Antetokounmpo, que ha estat fonamental per injectar fe a l’equip i als aficionats.

I en un autèntic frec a frec s’ha arribat al final. A cara o creu la cara li ha sortit un altre cop als de Pablo Laso i ja van tres aquesta temporada. Una llàstima però també la demostració que el MoraBanc Andorra sempre posa en dificultats els blancs.

El playoff entre els dos equips començarà el dia 24 a Madrid. El segon partit, el divendres 26, a les 20h30 a la Bombonera. S’ha de repetir l’ambient d’avui i ceure que tot és possible. L’equip ho demostra cada dia que juga.  

Close Cart
Back to top