(86-91) L’UCAM Múrcia conquereix la BMB a cop de triple

(86-91) L’UCAM Múrcia conquereix la BMB a cop de triple 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El MoraBanc Andorra no surt de la mala dinàmica de resultats i avui qui n’ha tret profit és l’UCAM Múrcia que ha conquerit la BMB per 86-91. El matx ha caigut del costat visitant per l’increïble encert mostrat en el llançament de tres punts durant la segona part. Els murcians han anotat els 11 triples que han intentat en els darrers 20 minuts i això ha minat la moral de l’equip andorrà, a dia d’avui i com ha admès Joan Peñarroya en roda de premsa, massa vulnerable.

El partit ha començat fred i cap dels dos conjunts ha semblat estar en disposició de comandar les operacions. Si un equip encadenava dues bones accions, rebia la contesta del rival amb dues de similars. L’intercanvi de cops registrava però, u cert predomini andorrà sense arribar a adquirir grans diferències. Amb protagonisme per Vojdan Stojanovski (amb 20 punts el millor tricolor) l’avantatge ha arribat a ser 20-13.El quart ha conclòs amb 20-18 i la sensació que hi havia molt a dir i que la discussió entre els dos conjunts no havia passat dels preliminars.

Shermadini no trobava cistella ni situacions de tir i la irrupció de Shawn Jones al partit ha tingut un gran impacte pel MoraBanc Andorra. Ajudat per Bogdanovic, Holt i Clark, el pivot nordamericà ha estat l’ariet que ha perforat en el segon quart un UCAM Múrcia que ha passat en aquest quart pel seu moment més vulnerable del matx. El marfcador s’ha estirat fins un 38-30 que semblava que podia ser una bona rampa de llançament per encarar amb garanties sel segon temps. Res més lluny de la tossuda realitat. Com avançant el festival de triples del segon temps, la resposta dels de Katsikaris ha arribat des dels 6.75. A cop de triple, amb molt protagonisme d’Antelo i Wood, el narcador al descans s’ha igualat, 41-41.

Els primers minuts de la represa ho han marcat tot. Campazzo ha deixat enrere la timidesa i s’ha reivindicat a cop de triple. Al MoraBanc l’han vingut a visitar els nervis i les pors que té a sobre tot equip que no està en bona dinàmica. I tot i seguir lluitant pel matx, tot ha semblat costar-li molt més. El parcial de 18-´27 del tercer quart ha estat demolidor . El 59-68 amb que s’arribava al darrer quart permetia albergar esperances encara d’una reacció local. Calia més agressivitat, més fé però quedava temps i tot era perfectament possible.

I per uns moments ha semblat que realment es podia. Amb 66-68 en el marcador i amb Holt revolucionant l’atac i Shermadini apareixent, la Bombonera ha despertat i ha semblat que les coses es podien capgirar. Per desil·lusió dels aficionats, només ho ha semblat. Dos triples consecutius, un altre cop els triples, han tornat a posar distancia i han rebentat com un globus la intensitat que semblava haver-se recuperat. Fins el final la situació ha estat semblant. El MoraBanc Andorra remava i remava i l’UCAM el deixava fer gestionant amb certa calma un avantatge que ha fluctuat entre els 10 i els 5 punts. Fins arrodonir-se en el 85-91 final. Una nova derrota per l’equip andorrà que, a més, torna a arribar per un marge relativament estret.

El MoraBanc Andorra visita diumenge vinent la pista de l’Unicaja de Màlaga en una nova oportunitat de recuperar les bones sensacions que ja fa massa temps que semblen haver abandonat el vestidor tricolor.