(88-81) Què bonic és el número quatre

(88-81) Què bonic és el número quatre 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El quatre és un número ben maco. És un pòker, és una cadira i és el que reconfirma que a la tercera va la vençuda. Doncs el quatre és el número del dia. El MoraBanc Andorra ha guanyat avui el Divina Seguros Joventut per 88-81 a la Bombonera aconseguint la quarta victòria consecutiva, la millor ratxa de la nova etapa ACB del club. I tot ha passat en una nova nit espectacular a la Bombonera perquè aquesta pista no sap viure partits tranquils. De fet el dia que arribi algun (arriben de tant en tant però poc) els espectadors no se’n sabran avenir. El match ha acabat resultant tant complicat com l’esperava Peñarroya perquè el rival ha vingut amb el ganivet a les dents exhibint des dels primers segons que lluitar per la supervivència dona un plus. L’estrena com a entrenador de Carles Duran ha permès veure una Penya dura i sòlida i basada en el joc de dos jugadors que són determinants a la Lliga Endesa: Laprovittola i sobretot Jerome Jordan (26 de valoració amb 19 punts). Aquest tàndem ha estat el termòmetre de la temperatura dels verdinegres. Quan aquests dos jugadors han estat fins, la Penya ha amenaçat fermament la victòria local. El primer quart ha acabat 25-22 i al descans els visitants, animats per 250 seguidors a les graderies, estaven per sobre per 40-41. L’arrencada del tercer quart ha seguit el mateix guió. Fins al 50-56 el Joventut ha manat. Després d’aquets moment ha encaixat un parcial de 13-1 fins el 63-56. I aquest moment, aquest click, ha estat el que he definit força la tendència. Des d’aquets moment, a pesar de no fer forat per la insistència dels de Carles Duran, els tricolors han tingut el control. I a més, aquest factor anomenat Bombonera s’ha posat en marxa i l’afició ha vist com sempre que a darrera hora havia de contribuir. I ho ha fet, patint molt com en el moment en què Moussa ha caigut molt malament i ha hagut de ser retirat en llitera de la pista. Ha estat un moment dur. Per sort, finalment sembla que el valent pivot senegalès del MoraBanc només té un fort cop i l’ensurt ha quedat en no res.

Però ha estat el dia del quatre. I és que els de Peñarroya s’han sostingut amb un pòquer d’asos avui. David Jelínek (21 punts per 23 de valoració), Jaime Fernández (18 punts), Jaka Blazic (15 punts) i Andrew Albicy (13 punts).

Resumint nova victòria per anar a la pausa de la Copa amb 11/9 i esperar aquestes setmanes assaborint-les amb la dolçor del quatre. De quatre victòries consecutives.

Close Cart
Back to top