(89-70) Poc MoraBanc per un Barça sòlid

(89-70) Poc MoraBanc per un Barça sòlid 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

El Fc Barcelona Lassa s’ha adjudicat avui la final de la Lliga Catalana 2017 derrotant el MoraBanc Andorra per 89-70 en un partit dominat de punta a punta pels de Pesic. Les sensacions que deixa el matx no son les millors però també queda el dubte de si els tricolors han reservat part de la munició pel partit de dissabte que els tornarà a enfrontar els blaugrana però en partit de la Lliga Endesa al Palau. De tota manera, la derrota cou en calent sobretot perquè no s’ha vist en cap moment opció de contestar un Barça sòlid i ficat que ha fet el que havia de fer per demostrar des de l’inici la seva condició de favorit. I el resum del matx no requereix massa més floritura, la victòria blaugrana ha estat incontestable a tot nivell.

El primer quart ha marcat la dinàmica molt nítidament. Les disputes individuals eren totes blaugrana. Mentrestant anaven caient alley-oops i el MoraBanc oferia la sensació d’estar massa adormit per fer front al nivell que exigia el campió de Copa. 27 a 13 han acabat els primers 10 minuts. La diferència s’ha arribat a ampliar fins els 24 durant el segon quart però una crida a l’ordre de Peñarroya ha servit per equilibrar una mica les coses. De fet al descans ha semblat que es podia parlar de tímida reacció tricolor, 45-30.

En el tercer quart també hi ha hagut moments que les forces s’equilibraven. De fet hi ha hagut algunes possessions per arribar a rebaixar la diferència als 10 punts però no han entrat i el Barça, guiat per Tomic (MVP amb 15 de valoració) ha fet el necessari per anar dirigint el partit cap a una victòria plàcida. La diferència en valoració entre els dos equips ha estat 105-67, una radiografia perfecta d’una final molt desequilibrada des dels primers minuts.

El millor tricolor amb 19 punts i 18 de valoració ha estat Shurna. Moussa ha valorat 17 amb 9 punts i 4 rebots.