(91-99) Derrota dura que allunya la Copa

(91-99) Derrota dura que allunya la Copa 2560 1707 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Derrota dura avui a la Bombonera. El MoraBanc Andorra ha perdut aquesta nit per 91-99 amb el San Pablo de Burgos. I la derrota és dura perquè el rival arribava últim i perquè bona part de les esperances de jugar la Copa gairebé s’han esvaït amb aquest resultat. Derrota dura també perquè dilueix, en part no del tot, la fama d’invulnerabilitat de la BMB que aquesta temporada ja ha cedit tres derrotes, una més que en tota la temporada anterior. Però al final, i vist com ha anat el partit, els de Peñarroya han acabat pagant car el seu bon inici. I és que els primers minuts han estat un festival ofensiu amb moltes cistelles i amb la sensació que els tricolors eren els amos de la situació. El marcador s’ha arribat a posar 19-12 després d’un triple de Walker. I en aquí, just en aquest precís instant del primer quart, s’ha donat el MOMENTUM del partit. Els visitants amb Jenkins i Fisher a gran nivell s’han apuntat un parcial de 2-20 que ha capgirat per complet el marcador i la dinàmica del partit. Des d’aquest moment els visitants han manat i el MoraBanc ha anat pujant pesarosament un port de primera del que no veia el final. Els intents per reduir l’avantatge per part dels de Peñarroya eren contestats cada cop per un Burgos sòlid, hàbil i intel·ligent que ha estat conscient en tot moment de les moltes baixes tricolors a dins i que ha explotat aquest avantatge fins el final. El San Pablo Burgos ha anotat 32 cistelles de 2 punts, una xifra espectacular i que explica com ha anat el matx.

Al descans, 36-50 i en el tercer quart 64-79 a la seva conclusió però la Bombonera és la Bombonera i sempre pot passar alguna cosa. I ha passat. Davant un públic embogit s’ha entrat en els darrers dos minuts de partit amb 89-92. Pressió defensiva al límit, triples de Jelínek, la classe de Jaime…El miracle semblava possible. Albicy ha llençat un triple per empatar que no ha entrat. I el Burgos ha jugat bé totes les accions a continuació fins adjudicar-se un triomf just per 91-99.

El millor jugador tricolor avui ha estat Oliver Stevic amb 22 de valoració gràcies als 12 punts i 10 rebots que ha acreditat. El màxim anotador ha estat Jaime amb 16. El somni de la Copa s’allunya tant que es veu borrós. Diumenge vinent el MoraBanc Andorra visita Movistar Estudiantes i el partit següent a casa és contra el Barça per tancar la primera volta. A seguir, queda molt i molt per gaudir. I avui la BMB, amb un preciós reconeixement a Schreiner a l’inici, ha tornat a mostrar perquè és una pista que es fa respectar amb un públic que ha estat espectacular.