(99-91) Un gran regal de nadal

(99-91) Un gran regal de nadal 2560 1440 BC Morabanc Andorra (web oficial)

Jingle Game total. 99-91, i un regal espectacular de nadal, un partidàs dels de traca en què hi ha hagut de tot. Emocions desbordades per moment, accions destacades en totes dues bandes i la capacitat dels tricolors (avui sí) per jugar millor la recta final del matx. I és que a la Bombonera l’equip local guanya quasi sempre però els espectadors tenen la sort de veure toa la carta pantone d’emocions que dona el bàsquet. Avui ha estat un cop més un clar exponent i per si fossin pocs els atractius, al final també cal afegir l’hamburguesa de regal de Mc Donalds perquè s’ha guanyat i anotant més de 90 punts. Una nit d’aquelles per recordar en què els espectadors han marxat de la BMB amb un somriure als llavis.

Des del punt de vista de l’anàlisi l’estadística ofereix avui imatges que es poden considerar un llibre obert. Per exemple els parcials. 13-6, 24-19, 37-33, 49-43, 58-52, 71-68, 78-75 i 99-91. No cal aprofundir gaire per veure que el domini del partit ha estat tricolor tot i ser un partit tremendament disputat. Potser aquesta capacitat per manar i per recuperar-se dels sotracs, i n’hi ha hagut diversos, és la que ha fet mereixedor el MoraBanc Andorra d’una victòria que el posa de ple en la lliuita per la Copa del Rei. El primer sotrac arribava a la prèvia amb la baixa confirmada d’Andrew Albicy que no ha pogut jugar per problemes musculars però l’equip s’ha sobreposat admirablement. I amb noms propis a mencionar. David Jelinek ha anotat 23 punts amb 5 triples i 27 de valoració en el seu millor partit de la temporada sense dubte. Jaime Fernández, una constant de la temporada, ha fet 15 punts, ha valorat 22 i ha repartit 8 assistències. Però la feina avui ha estat coral. Blazic i Shurna han fet 13 punts, Moussa 12 i Jankovic 11. Una bona feina d’equip per acabar guanyant un bonic intercanvi de cops,

Però la joia de l’estadística avui és la valoració acumulada. 101-80 ha guanyat el MoraBanc Abdorra en aquest apartat. Una dada així esvaeix els dubtes sobre que algú pogués tenir sobre qui ha merescut la victòria.

Després de les dues derrotes dels dos darrers partits els de Peñarroya necessitaven un partit així. Dimecres a les 20h a la BMB es tanca l’Eurocup contra Darussafa.

Close Cart
Back to top